[Žinios trumpai] Nevzorovas tyčiojasi iš Putino triuškinančios galios rezervo: „ruošiama Caro patranka, į frontą keliaus 1914 metų šarvuoti automobiliai“  ()

Socialiniai tinklai ir toliau tyčiojasi iš V. Putino pareiškimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas sakė, kad Rusija Ukrainoje „dar net nepradėjo rimtai kovoti“, ir miglotai užsiminė apie neįtikėtinus Rusijos Federacijos rezervus – tiek karinius-techninius, tiek žmogiškuosius. Kuriuos jis, žinoma, gali pasitelkti vienu piršto krustelėjimu.

Tai pastebėjo Rusijos žurnalistas Aleksandras Nevzorovas. „Atsižvelgiant į tai, kad septintojo dešimtmečio MT-LB, sovietiniais laikais išmontuoti ir atmesti, dabar metami į priekį, Putino pareiškimas nuskambėjo ypač intriguojančiai. Bet tai iš dalies tiesa. Rusija vis dar turi neįtikėtinos galios karinių-techninių rezervų. Ir anksčiau ar vėliau jie bus pradėti naudoti“, teigia žurnalistas.

Nevzorovas ironiškai priminė ir Caro patranką - 1586-ųjų ginklą, kuris stovi Maskvoje ir niekada nebuvo naudotas. „Priminsiu, kad šiame kare „Caro patranka“ dar nebuvo iššauta. Ateis lemtinga valanda, kai ji bus pristatyta į pozicijas prie Donecko ir iš jos kažkur bus paleistas didelis ketaus sviedinys“, iš Putino rezervų tyčiojasi Nevzorovas.

 

„Dabar jie vėl traukia ir dažo „Minerva“ – 1914 metų modelio šarvuotus automobilius, taip pat 1916 metų „Austin“ šarvuotus automobilius, kurie geriau žinomi „kapitalo priešų“ vardu. Leninas kalbėjo iš tokio šarvuočio. Gynybos ministerijos sandėliuose jau yra 25 „Austin“ šarvuočiai. „Lenfilm“ turi dar vieną“, - juokavo Nevzorovas.

(61)
(0)
(61)

Komentarai ()