[Žinios trumpai] Rugsėjo 11 d. planuojami grandioziniai įvykiai: neliks nei LLR, nei Baltarusijos, nei Pietų Osetijos (Foto)  ()

Nepripažinta Luhansko liaudies respublika pasiūlė surengti referendumą dėl prisijungimo prie Rusijos. Apie tai daugeliui okupacinės administracijos kontroliuojamų žiniasklaidos priemonių pranešė vadinamoji Luhansko liaudies respublikos vadovo patarėja Marina Filippova.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Priimtas labai svarbus sprendimas, kurį, žinoma, sveikinsime ir palaikysime – įsteigti visuomeninį štabą, kuris palaikytų ir surengtų referendumą mūsų teritorijoje dėl LLR prisijungimo prie Rusijos Federacijos“, – sakė V. Filippova.

Keletą kartų anksčiau okupantai jau buvo paskelbę apie rudens pradžioje įvyksiantį „referendumą“ dėl Zaporižios regiono prijungimo prie Rusijos Federacijos.

Rusijos žiniasklaida tarp galimų „valios išreiškimo“ datų okupuotose Ukrainos teritorijose paminėjo rugsėjo 11 dieną.

Gegužės pabaigoje Rusijos žiniasklaida pranešė, jog Rusijos prezidento administracija svarsto galimybę rugsėjo 11 d. surengti kelis „referendumus“ – dėl Rusijos susijungimo su Baltarusija, taip pat dėl okupuotų Donecko, Luhansko ir Chersono sričių dalių bei Gruzijos Pietų Osetijos regiono prijungimo prie Rusijos. Rugsėjo 11 d. taip pat numatyta balsavimo diena, kai rusai rinks gubernatorius.

 

 

Kaip pranešė dienraštis „Meduza“, Kremlius nori sukurti naują Rusijos federacinę apygardą, į kurią turėtų įeiti okupuotos Chersono, Zaporižios, Donecko ir Luhansko sritys, ir tai turėtų įvykti po planuotų „referendumų“, kaip planuoja Maskva.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(50)
(-43)

Komentarai ()