[Žinios trumpai] Rusai nieko nebegali padaryti su ukrainiečių atakomis: „gelbėti“ situacijos į frontą atvyko pats Šoigu  ()

Sergejus Šoigu įsakė suintensyvinti karinius veiksmus, kad Ukrainos kariai negalėtų pradėti raketų smūgių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu atvyko į Ukrainą apžiūrėti Rusijos Federacijos karinių grupuočių „Pietūs“ ir „Centras“ veiksmų. Kariškis įsakė suintensyvinti Rusijos karių kovinius veiksmus visomis kryptimis, praneša „Interfax“, remdamasi Rusijos Federacijos gynybos ministerijos spaudos tarnyba.

Rusijos gynybos ministerija pranešė, kad Šoigu įsakė suintensyvinti karines operacijas, kad Ukrainos kariai negalėtų pradėti raketų ir artilerijos smūgių į Donbasą ir kitus regionus. Ataskaitoje teigiama, kad tokius smūgius Ukrainos kariškiai vykdo „į civilinę infrastruktūrą ir apgyvendintų vietovių gyventojus“.

Vizito metu Šoigu dviems Rusijos kariuomenės grupių Ukrainoje vadams įteikė apdovanojimus „Auksinė žvaigždė“ „už pademonstruotą drąsą ir didvyriškumą“. Tai generolas pulkininkas Aleksandras Lapinas, vadovaujantis Rusijos Federacijos Centrinei karinei apygardai ir „Centro“ karių grupės Ukrainoje vadas, ir generolas majoras Esedulla Abachovas, vadovaujantis 2-ajam armijos korpusui, vadinamam. „LLR liaudies milicija“.

 

Sergejus Šoigu pirmą kartą apsilankė Rusijos kariuomenėje Ukrainoje birželio pabaigoje. Tuo metu jis tikrino ir Rusijos karių grupių, dalyvaujančių įsiveržime į Ukrainą, veiksmus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(25)
(-21)

Komentarai ()