[Žinios trumpai] Kadyrovas jau prašo apsaugos iš Maskvos  ()

Kadyrovas reikalauja, kad Kremlius įrengtų oro gynybos sistemą Čečėnijos regiono kalnuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos sostinėje, taip pat daugelyje kitų miestų artimiausiomis dienomis  bus išbandytos sirenos, o vyriausiasis Čečėnijos vadas Ramzanas Kadyrovas jau pareikalavo, kad Kremlius dislokuotų oro gynybos sistemą jo šalyje Šalio rajone.

Čečėnijos vadovas prašo Kremliaus veikti aktyviai ir reikalauja dislokuoti oro gynybą Šalio regiono kalnuose. Pasak jo, šiuo metu būtina gerokai sustiprinti pietines Rusijos Federacijos sienas. Šiuo tikslu Čečėnijos teritorijoje skubiai reikia pastatyti oro gynybos bazę. Įdomiausia, kad jis siūlo vietą bazei netoli kaimo, kuriame pats gimė.

Švelniai ukrainiečių „TikTokeriu iš Čečėnijos“ vadinamas Kadyrovas savo „Telegram“ kanale paskelbė apie naujų karinių dalinių kūrimą. Anot jo, juose bus tik tie kovotojai, kurie buvo Sirijoje ir Ukrainoje. Kadyrovas vis dar tvirtina, kad Rusijos kariuomenė gali paimti ne tik patį Kijevą, bet ir visas NATO šalis. Jis pareiškė, kad Rusijos Federacija yra vienintelė šalis pasaulyje, kuri viena kovoja su Vakarų skleidžiamu „satanizmu“.

(8)
(34)
(-26)

Komentarai ()