[Žinios trumpai] „Putinai, atvesk kariuomenę į elektronikos parduotuves!“ Rusai tiesiog įsiutę dėl žvėriškų kainų skirtumo  ()

„Putinai, atvesk kariuomenę į elektronikos parduotuves!“ – rusai piktinosi kainomis pagal „naują rublio kursą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis elektronikos kainomis Rusijos internetinėse parduotuvėse, realus Rusijos rublio kursas dolerio atžvilgiu yra apie 159 rubliai už dolerį. Prasidėjus karui su Ukraina, Rusijoje ir toliau išlieka rekordinės elektronikos kainos.

Šalies vartotojai skundžiasi, kad kainos išaugo daug kartų, nepaisant oficialaus dolerio nuvertėjimo rublio atžvilgiu. Rusijos gyventojai socialiniuose tinkluose pažymi, kad, remiantis elektronikos kainomis, Rusijos internetinėse parduotuvėse realus Rusijos rublio kursas dolerio atžvilgiu yra apie 159 rubliai / $.

Jis buvo apskaičiuotas palyginus elektronikos kainas rubliais už SSD diską, kurį Rusijos parduotuvės parduoda už 16 000 rublių. Tuo pačiu metu disko rinkos vertė JAV valiuta yra 100 USD.

„Beje, kalbama apie 1 TB SSD. Ei, jūs sakėte, kad mūsų rublio kursas aukštas, bet kažkodėl kainos nepaklūsta ir yra didesnės nei buvo iki vasario 24 d.? V. Putinai, siųskite kariuomenę į elektronikos parduotuves, kitaip jie diskredituos stiprų rublį!“ – rašo rusų autorius.

 

Komentaruose vartotojai pažymi, kad pagal oficialų kursą naujojo „iPhone 13 Pro“ kaina doleriais šoktelėjo iki 3300 USD. Taigi tinklinėje Rusijos elektronikos parduotuvėje „Svyaznoy“ naujausias „iPhone“ modelis kainuoja 179 990 rublių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(43)
(1)
(42)

Komentarai ()