[Žinios trumpai] Super galingas sprogimas žiauriai svarbiame oro uoste: į dangų pakilo milžiniškas dūmų grybas - apie ataką rašo visi gyventojai (Video)  ()

Černobajevkoje dar vienas galingas sprogimas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-24 [Žinios trumpai] Super galingas sprogimas žiauriai svarbiame oro uoste: į dangų pakilo milžiniškas dūmų grybas - apie ataką rašo visi gyventojai (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Penktadienį, liepos 22 d., Rusijos kariuomenės užimtoje Černobajevkoje, į šiaurę nuo Chersono, nugriaudėjo galingas sprogimas. Chersono gyventojai apie tai masiškai praneša socialinėje erdvėje. Pirmieji kadrai jau pasirodė, juos galima rasti „Ukraine 365“, „Telegram“ kanale.

Detalės vis dar nežinomos. Anksčiau Ukrainos ginkluotosios pajėgos smogė kitai RF ginkluotųjų pajėgų karinei bazei. Tai paskelbė Ukrainos Aukščiausiosios Rados deputatas Oleksijus Gončarenka.

Sprendžiant iš paviešintos filmuotos medžiagos, virš sprogimo vietos pasirodė didžiulis dūmų „grybas“. Rusų okupantų nuostoliai tikslinami.

 

Pažymėtina, kad Černobajevkos aerodromas turi strateginę karinę reikšmę. Okupantai vis dar tikisi išlaikyti šį objektą, nepaisant to, kad nuolat apšaudo Ukrainos aviacija. Per mažiau nei penkis karo mėnesius Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau surengė dešimtis smūgių prieš Rusijos technikos ir amunicijos sankaupas Černobajevkoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(0)
(68)

Komentarai ()

Susijusios žymos: