[Žinios trumpai] Vežė šaudmenis – gavo galingą fejerverką: vos vienu smūgiu ištaškė okupantų vežamą amuniciją į gabalus (Foto)  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos tiksliu smūgiu sunaikino Rusijos sunkvežimį, gabenusį amuniciją į fronto liniją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liepos 22-osios popietę karinės operacijos fotografuota medžiaga buvo paskelbta oficialioje Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo „Facebook“ paskyroje.

Rusijos sunkvežimį kariškiai aptiko bepiločiu orlaiviu. Buvo atliktas vienas didelio tikslumo smūgis, pavertęs automobilį fejerverku. Užpuolikai prarado amuniciją.

„Veni, vidi, vici“ – iš lotynų kalbos: „Atėjau, pamačiau, nugalėjau“. To ir tikėjosi įsibrovėliai. Bet ukrainiečiai padarė vertimo pataisymus. Išėjo taip: „Atvyko, stovėjo, nuskrido“, – operaciją komentavo kariškiai.

 

Pažymėtina, kad dabartiniame karo etape Ukrainos ginkluotosios pajėgos bando atimti iš Rusijos pagrindinį kozirį – pranašumus artilerijoje. Norėdama tai padaryti, kariuomenė masiškai sunaikina įsibrovėlių logistiką, kuri leidžia jiems aprūpinti puolančias grupes dideliu kiekiu amunicijos ir taip judėti į priekį. Jau yra rimtų rezultatų – šiandien Rusijos puolimas praktiškai sustojo, o atakų smarkiai sumažėjo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(98)
(2)
(96)

Komentarai ()

Susijusios žymos: