Fantastiški įvykiai Chersone! Okupantai bandė gelbėtis per Kachovskajos hidroelektrinę, iš karto smogė Ukraina - skelbiamos pasekmės (Video)  ()

„Chersono miestas yra atkirstas nuo sunkiosios ginkluotės pristatymo, sunkiųjų šarvuotų transporto priemonių tiekimo, o tai suteikia pranašumą mūsų ginkluotosioms pajėgoms kontrpuolimo veiksmuose, kurie vyksta absoliučiai per visą fronto liniją“, - teigia S. Khlanas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Antonivkos tiltas uždarytas sunkvežimių eismui. Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino okupantų sunkiosios technikos pravažiavimą ir amunicijos pristatymą.

„24 kanalo“ eteryje apie tai papasakojo Chersono regioninės tarybos karinis deputatas Sergejus Khlanas.

Jis pastebėjo, kad okupantai panikoje ir ieško būdų Antonivkos tilto remontui, taip pat ieško jo projektinės dokumentacijos ir specialistų, galinčių pradėti remontą.

„Tačiau jie nieko negali padaryti. Jie netgi ieško specialistų Kryme, bet veltui“, -  sakė Sergejus Khlanas.

Anot jo, dėl to Rusijos kariuomenė permetė savo ginklų ir gyvosios jėgos pervežimus per Kachovskajos hidroelektrinę į Chersoną. Tai yra būtent tas kelias, kuriame yra trys tiltai - Shilova Balka, Tyaginsky ir Darevsky tiltai. Pastarasis, liepos 23 d., buvo apšaudytas.

„Juvelyriškas darbas – toks pat, kaip ir Antonivkos tilto, sviediniai pataikė ten, kur reikia, kad sunkioji technika nepravažiuotų“, – pridūrė Khlanas.

Chersono srities tarybos deputatas pažymėjo, kad šiandien buvo žinių apie ginklų pervežimą per Darevskio tiltą, bet nedidelėmis transporto priemonėmis.

„Manau, kad mūsų ginkluotosios pajėgos sutvarkys taip, kad blokuotų ir šiuos pristatymus“, - pabrėžė Sergejus Khlanas.

 

„Dabar Chersono miestas yra atkirstas nuo sunkiosios ginkluotės pristatymo, sunkiųjų šarvuotų transporto priemonių tiekimo, o tai suteikia pranašumą mūsų ginkluotosioms pajėgoms kontrpuolimo veiksmuose, kurie vyksta absoliučiai per visą fronto liniją“, – tvirtino Chersono regioninės tarybos karinis deputatas Sergejus Khlanas.

„Žmonės (laikinai okupuotoje teritorijoje – „24 kanalas“) sako „girdime savo ginkluotąsias pajėgas, matome, kaip dega įsibrovėliai, matome, kaip jie panikuoja. Turime taktinius pranašumus, kurie atneš mums pergalę, išlaisvinant gimtąjį kraštą“, – reziumavo Khlanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(189)
(0)
(189)

Komentarai ()

Susijusios žymos: