„Šis smūgis baigsis tokiu fiasko, kurio Rusijoje net nesitikima, o vėliau šalis žlugs“: Rusija taip nori derybų, kad ėmėsi net Ukrainos dujotiekio teroro  ()

Rusijos „Gazprom“ be įspėjimo, padidindamas slėgį Ukrainos dujotiekyje, išprovokavo pavojingą situaciją.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-28 „Šis smūgis baigsis tokiu fiasko, kurio Rusijoje net nesitikima, o vėliau šalis žlugs“: Rusija taip nori derybų, kad ėmėsi net Ukrainos dujotiekio teroro  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liepos 25 dieną Rusijos „Gazprom“ be įspėjimo, padidindamas slėgį Ukrainos dujotiekyje, išprovokavo pavojingą situaciją. Kremlius ėmėsi mėgstamiausio metodo – šantažo.

Rusijos Federacija kuria situaciją, kurią daugelis ekspertų prognozavo dar pavasarį. Kremlius bandys palikti Europą be dujų, o taip pat bandys sukelti maksimalių problemų Ukrainai žiemą.

„Telegram“ kanalas „Vertikalė“ paaiškino agresoriaus veiksmus. „Jiems reikalingos derybos, ir jie padarys viską, kad grasindami šalčiu juos visus įbaugintų“.

Kartu šaltinis perspėjo Maskvą, kad tai jai gali baigtis labai blogai. Bauginimo taktika yra naivi ir neatneš Rusijos Federacijai to, ko ji nori.

 

„Kuo aukščiau bus keliama kartelė, tuo didesnė tikimybė, kad atsakomasis smūgis bus labai stiprus - tai kaip spaudžiama spyruoklė. Šis smūgis baigsis totaliu fiasko Rusijai ir šalis, anksčiau ar vėliau, žlugs", – pažymi kanalas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(4)
(59)

Komentarai ()