[Žinios trumpai] Velniop viską, Ukraina ateina! Valdančioji partija „Vieningoji Rusija“ metė specialiai Putino skirtą užduotį ir skubiai bėga iš Chersono  ()

Vos tik paaiškėjo, kad tiltas galutinai sudaužytas, o ginklų, degalų ir gyvosios jėgos tiekimas neįmanomas, „Vieningosios Rusijos“ atstovai griebė viską, ką galėjo ir paliko okupuotas teritorijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijoje valdančios „Vieningosios Rusijos“ atstovų tikėjimas savo ginkluotomis pajėgomis yra lygus nuliui. Tai įrodo politikų, atvykusių į okupuotas teritorijas Pietų Ukrainoje įtvirtinti savo diktatūros, veiksmai. Po Antonivkos tilto apšaudymo įsibrovėliai paskubomis pabėgo iš Chersono, pareiškę, kad nebegali teikti humanitarinės pagalbos.

Apie tai rašo karo žurnalistas Andrejus Caplenko.

Tiesą sakant, rusai neteikė pagalbos ukrainiečiams, o ruošė vadinamąjį „referendumą“, kad Putinas artimiausiu metu galėtų aneksuoti šias teritorijas. Vos tik paaiškėjo, kad tiltas galutinai sudaužytas, o ginklų, degalų ir gyvosios jėgos tiekimas neįmanomas, „Vieningosios Rusijos“ atstovai griebė viską, ką galėjo ir paliko okupuotas teritorijas.

 

Vietoje jų, okupuotų Chersono ir Zaporožės sričių teritorijoje, buvo sukurti Laikinieji Vidaus reikalų ministerijos direktoratai. Tam čia buvo atvežti vidaus reikalų įstaigų darbuotojai iš Rusijos. Jie turėtų „teikti praktinę pagalbą vietos teisėsaugos institucijoms“, būtent, išdalinti kuo daugiau Rusijos pasų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(95)
(2)
(93)

Komentarai ()

Susijusios žymos: