[Žinios trumpai] Patys rusai eina kariauti už Ukrainą! Legionas „Rusijos laisvė“ skelbia apie naujo dalinio suformavimą  ()

Diena, kai legionieriai paskelbs apie viso pulko formavimą, jau ne už kalnų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pusėje kovojantis legionas „Rusijos laisvė“ paskelbė apie 2-ojo bataliono sukūrimą. Atitinkama informacija skelbiama legiono „Telegram“ kanale.

Pranešime pažymima, kad, žmonių, norinčių pasipriešinti Putino režimui ir jo kariams, daugėja. Dabar legionas turi du visiškai sukomplektuotus batalionus.

Legionieriai pabrėžia, kad kelias, prasidėjęs nuo kelių, iš propagandos gniaužtų ištrūkusių rusų karininkų, atvedė prie rimtų karinių pajėgų, kovojančių su dabartiniu Kremliaus režimu mūšio lauke ir padedančių bendraminčiams, esantiems Rusijos Federacijoje. „Kartu mes esame rimta jėga, su kuria režimas pradeda skaitytis“, - sakoma pranešime.

 

Kiekvienas legiono kovotojas prieš išvykdamas į frontą yra kruopščiai apmokomas, pažymėjo Putino režimo priešininkai, taip pat pridūrė, kad diena, kai legionieriai paskelbs apie viso pulko formavimą, jau ne už kalnų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(167)
(3)
(164)

Komentarai ()

Susijusios žymos: