[Žinios trumpai] „Vakarai siunčia labai daug signalų”: Ždanovas nurodė, kada Rusija panaudotų cheminį ginklą (Video)  ()

Olego Ždanovo nuomonė apie Rusijos galimybę panaudoti cheminį ginklą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Olegas Ždanovas pareiškė, kad Rusijos Federacijos valdžia gali griebtis cheminio ginklo, tačiau tik suvokusi, kad karą pralaimi. Kol jie taip nemano, nereikia dėl to jaudintis: „Kol kas jie nesiruošia pralaimėti, todėl kol kas grėsmė minimali“.

Olego Ždanovo nuomonė apie Rusijos galimybę panaudoti cheminį ginklą „YouTube“ kanale:

Dar vienas karo eksperto argumentas apie tai, kad Rusijos Federacija nedrįs žengti tokio žingsnio, kaip masinio naikinimo ginklų panaudojimas: „Jau daug kartų sakiau, kad Vakarai, dėl bandymų panaudoti masinio naikinimo ginklus šiame kare, siunčia Rusijai visą eilę signalų“. Patyręs kariškis pabrėžė, kad civilizuotas pasaulis suinteresuotas, kad kare būtų naudojama įprastinė ginkluotė, o ne masinio naikinimo ginklai.

 

Olegas Ždanovas kalbėjo ir apie apsaugas nuo cheminio ginklo: „Antra, jei kalbame apie asmenines apsaugos priemones, tai dujokaukės ir filtrai išgelbės tik nuo chemikalų, turinčių nervus paralyžiuojantį ar dusinantį poveikį. Jeigu cheminė ataka stipresnio poveiko, tada reikia kombinuoto, stipresnio poveikio apsaugos rinkinio. Šioms cheminėms medžiagoms nukenksminti reikia specialių priemonių, nes kai kurios iš jų turi gana didelį atsparumą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(4)
(-1)

Komentarai ()