[Žinios trumpai] Pasigirdo raginimas „sukurti demilitarizuotą zoną Rusijos teritorijoje“  ()

Istorikas Michailas Žirohovas įvardijo du būdus, kaip amžinai ir su garantija apsaugoti Charkivą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ekspertas pasakojo, kaip amžinai apsaugoti Charkivą nuo Rusijos agresijos: „Padarykite tai neįmanoma...“ Ukrainos žurnalistas Michailas Žirohovas užtikrintai pareiškė, kad Charkivo srities apšaudymo problemą reikia išspręsti kartą ir visiems laikams, nesiimant laikinų priemonių.

Kartu istorikas išsakė du patikimos gynybos nuo agresyvaus ir pavojingo „kaimyno“ būdus. Michailo Žirochovo interviu televizijos kanalui „Apostrophe" galima pažiūrėti „YouTube".

Televizijos laidų vedėjas paklausė, ar verta laukti Charkivo šturmo. Į tai svečias patikino, kad nieko panašaus iš okupantų nereikėtų tikėtis: „Jų puolimas prieš Balakliją (miestas Ukrainoje, Charkivo srityje) įstrigo, o dabar rusai neturi jėgų ir priemonių vykdyti aktyvias karines operacijas vienu metu dviem ar trimis kryptimis".

 

Vėliau istorikas įvardijo veiksmingus būdus, kaip visiems laikams išspręsti priešo agresijos problemą Charkivo kryptimi: „Deja, geografija tokia, kad Charkivas yra labai arti sienos su Rusija ir dėl to bus neįmanoma visiškai išvengti Rusijos smūgių.

Arba prie Charkivo sukurkite galingą oro gynybą, arba, jei situacija tokia, sukurkite demilitarizuotą zoną jau Rusijos teritorijoje".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(0)
(39)

Komentarai ()

Susijusios žymos: