[Žinios trumpai] Rusija įsivėlė į naują skandalą - bandė pavogti JAV lėktuvnešį  (2)

Tiumenėje su Rusijos karinio jūrų laivyno diena vietiniai buvo pasveikinti plakatu su amerikiečių lėktuvnešiu „USS George W. Bush“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-02 [Žinios trumpai] Rusija įsivėlė į naują skandalą - bandė pavogti JAV lėktuvnešį  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiumenėje Rusijos valdžia įsivėlė į skandalą, paskelbusi plakatą su sveikinimais Rusijos karinio jūrų laivyno dienos proga su JAV lėktuvnešio atvaizdu. Tai praneša naujienų agentūros, atkreipdamos dėmesį į stulbinamą vietos administracijos nesėkmę. Socialinių tinklų vartotojai pastebėjo, kad Rusijos valdžia amerikiečių lėktuvnešį „USS George W. Bush“ bandė laikyti savu, kai iš tikrųjų Rusija turi vienintelį sovietinį lėktuvnešį „Admirolas Kuznecovas“, kuris garsėja gedimais, gaisrais ir juodų dūmų kamuoliais.

Apie tai savo puslapyje socialiniame tinkle „Twitter“ rašo rusų tinklaraštininkas Rustemas Adagamovas. „Kaip įprasta: Tiumenėje, Rusijos karinio jūrų laivyno dienos plakate - amerikiečių lėktuvnešis“, – sakė jis.

Vartotojai komentaruose pažymi, kad Rusija nuolat įsivelia į skandalus su plakatais, kuriuose vaizduojami užsienio kariai ir ginklai. Skandalas su lėktuvnešiu kilo dėl to, kad Rusija išvis neturi savo modernių veikiančių lėktuvnešių, bet vis tiek ieškojo tokio atvaizdo plakatui.

 

Vienintelis Rusijos lėktuvnešis „Admirolas Kuznecovas“ buvo pradėtas eksploatuoti 1991 metais ir jau keletą metų yra remontuojamas doke. „Kaip įprasta, dizaineriai rado kažką gražesnio, o ne tai, ką turi“, - plakatą komentuoja vartotojai.

(29)
(2)
(27)

Komentarai (2)