Žinomas ukrainiečių žurnalistas išsklaidė gandus apie V. Putino ligą: patikėkite, jis nesudaro ligoto žmogaus įspūdžio  ()

Žinomas ukrainiečių žurnalistas Dmitrijus Gordonas teigia nematantis, kad V. Putinas galėtų sirgti kokia nors liga. Pasak jo, jis tikriausiai jaučiasi gerai ir sveikata nesiskundžia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

D.Gordonas apie tai kalbėjo interviu metu su kitu ukrainiečių žurnalistu Vasiliju Golovanovu.

„Man atrodo, kad daugelis politikų ir visuomenės veikėjų, sakydami, esą V.Putinas serga vėžiu ar kitomis ligomis ir kad netrukus neteks proto, tik puoselėja savo troškimus. Taip, normalūs žmonės nori, kad jis greitai mirtų. Suprantama, kad V.Putinui mirus karas bus baigtas. Greičiausiai tą pačią dieną, tą pačią valandą, kito pasirinkimo nėra. Tačiau šiuo metu jis atrodo gerai – vaikšto, kalba, jo galva verda“, – nurodė žurnalistas.

„Galbūt jis kairiąja ranka atbaido uodus, o dešine – muses. Mes nežinome, kaip yra iš tikrųjų. Tačiau, patikėkite, jis nesudaro sunkiai sergančio ar net ligoto žmogaus įspūdžio. Pokalbio su Prancūzijos prezidentu E.Macronu metu V. Putinas sako: „Tai viskas, turiu eiti žaisti ledo ritulį. Šis vyras žaidžia ledo ritulį. Pabandykite jūs žaisti ledo ritulį, apsirenkite aprangą ir net užlipkite ant ledo! Manau, kad su juos yra viskas gerai“, – sakė D.Gordonas.

D.Gordonas taip pat neatmetė galimybės, kad gandus apie tariamą V. Putino ligą skleidžia Rusijos Federacijos federalinė saugumo tarnyba (FSB), siekdama „destabilizuoti padėtį“.

Tariamos V. Putino ligos

Nemažai ekspertų ir įvairių šalių žiniasklaidos priemonių teigė, kad Vladimiras Putinas serga – Rusijos prezidentui buvo priskiriamos įvairios vėžio rūšys, taip pat šizofrenija, demencija ir Parkinsono liga.

 

Anksčiau „Bellingcat“ tyrėjas Hristo Grozevas nurodė, kad V. Putinas serga sunkia onkologine liga. Gegužės pabaigoje Italijos žiniasklaida pranešė, kad jų duomenimis Rusijos lyderiui buvo atlikta operacija.

Birželio pradžioje buvęs Rusijos prezidento draugas, buvęs bankininkas Sergejus Pugačiovas taip pat pareiškė, kad V. Putinas gali sirgti vėžiu.

Iki šiol tiesioginių įrodymų apie V. Putino ligą nėra. JAV Centrinės žvalgybos valdybos (CŽV) Billas Burnsas taip pat paneigė gandus apie prezidento Vladimiro Putino sveikatą.

Parengta pagal UNIAN inf.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()