„Tai labai didelė problema“: Putinas pasaulyje turi daug agentų tarp valstybių vadovų  ()

Tikėtina, kad Vladimiras Putinas, padedamas Turkijos prezidento Recepo Tayyipo Erdogano, nori pasiekti paliaubas kare prieš Ukrainą. Tačiau tai ne vienintelis Kremliaus diktatoriaus „variantas“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politikos strategas Michailas Šeitelmanas mano, kad Putinas tarp pasaulio prezidentų turi daug daugiau agentų. Jis tai pasakė „24 kanalo“ eteryje.

Visų pirma buvęs Vokietijos federalinis kancleris Gerhardas Schroederis atėjo pas Putiną ir vėl išsakė tezes Rusijos propagandos stiliumi.

Be to, net Meksikos prezidentas Andresas Manuelis Lopezas, apie kurį mūsų informacinėje erdvėje mažai kalbama, ragino nutraukti ugnį. Jis pasiūlė bent 5 metams nutraukti visus karinius konfliktus ir prekybos karus ir susitarti dėl paliaubų. Tačiau jis pabrėžė, kad kažkodėl pradėti turėtų būtent Ukraina.

„Kodėl Meksikos prezidentas pasiūlė pradėti nuo Ukrainos? Pasaulyje daug karų, kodėl Ukraina? O kam 5 metams stabdyti karus? Per 5 metus išlaisvinkime visas pasaulio okupuotas teritorijas“, – pasiūlė Šeitelmanas.

„Deja, tai rimta problema. Tai galingas V. Putino išteklius, kuriuo jis maitinasi daug metų. Esu tikras, kad Meksikos prezidentas buvo paprašytas tai padaryti. Akivaizdu, kad tai buvo tiesioginis Kremliaus prašymas. Putinas turi daug agentų pasaulyje tarp valstybių lyderių“, – pridūrė ekspertas.

Be kitų, politikos strategas įvardijo ne tik Meksikos prezidentą, bet ir Serbijos prezidentą ar tą patį Schroederį ar Orbaną. Taip pat yra daug buvusių politikų, kurie garsiai skelbia prokremliškus pareiškimus.

 

„Dabar vyksta didžiulė informacinė ataka prieš Ukrainą ir pasaulį, o liepa – buvo pats sunkiausias mėnuo diplomatiniame fronte“, – reziumavo politikos strategas.

Beje, rusų publicistas Andrejus Piontkovskis „24 kanalui“ sakė, kad nusivylęs Emmanueliu Macronu, Olafu Scholzu ir Mario Draghi, Vladimiras Putinas nusprendė paskirti naują vadą paliauboms ir ugnies sustabdymui – tai Turkijos prezidentas Recepas Tayyipas Erdoganas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(7)
(-4)

Komentarai ()