[Žinios trumpai] Kas iš tikro smogė Baltarusijos aerodromui? Karinės oro pajėgos užsiminė, kaip įvyko sprogimas Baltarusijos Ziabrovkos aerodrome  ()

Ukrainos kariuomenė remiasi partizaniniu judėjimu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-12 [Žinios trumpai] Kas iš tikro smogė Baltarusijos aerodromui? Karinės oro pajėgos užsiminė, kaip įvyko sprogimas Baltarusijos Ziabrovkos aerodrome  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos oro pajėgos sureagavo į naktinius „blyksnius“ ir sprogimus Baltarusijos Ziaborovkos aerodrome, esančiame netoli Gomelio.

„Belsat“ eteryje situaciją pakomentavo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atstovas spaudai Jurijus Ignatas. Anot jo, Ukrainos pajėgos remiasi partizaniniu judėjimu Baltarusijoje. „Žinome, kad tai labai malonūs, protingi ir greito proto žmonės, kurie jau dabar puikiai padeda mūsų valstybei, Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms“, – sakė Ignatas, dėkodamas baltarusiams už pagalbą Ukrainai kovoje su Rusijos įsibrovėliais.

Taigi, Ukrainos pajėgos, atrodo, laikosi pozicijos, kad niekaip neprisidėjo prie sprogimų Baltarusijoje. Teigiama, kad tai - pačių baltarusių darbas. Baltarusijos partizanai nuo pat invazijos pradžios padėjo Ukrainai, naikindami rusų logistiką ir gadindami bėgius. Taigi, gali būti, kad Rusijos pajėgų buvimas Baltarusijoje ir Ukrainos puldinėjimas iš Baltarusijos teritorijos jiems labai nepatinka.

 

Beje, Baltarusija laikosi versijos, kad gyventojų girdėti sprogimai buvo menki - tik nedidelė avarija.

(107)
(0)
(107)

Komentarai ()

Susijusios žymos: