[Žinios trumpai] Kyla naujas skandalas, įrašytas skundas Putinui: „Donbaso atkūrimas iš tikrųjų yra ne kas kita, kaip kosminio masto apiplėšimas!“  (1)

Donbaso atkūrimą vykdantys darbininkai jau skundžiasi Putinui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos pamaininiai darbuotojai, Kremliaus nurodymu atvykę „atkurti“ Rusijos sugriautų Donbaso miestų, pradeda skųstis dėl darbo sąlygų ir atlyginimų. Tai liudija vaizdo įrašas iš okupuoto Ščastjos miesto Luhansko srityje, kuriame darbininkai iš Rusijos Federacijos skundžiasi Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui dėl atlyginimų nemokėjimo ir reikalauja daryti įtaką situacijai.

Vaizdo įraše darbuotojai sako, kad jie yra komandiruotėje iš vienos Rusijos įmonės. Jie dirba nesudarę darbo sutarties ir, žinoma, negauna atlygio.

„Spręsdami ateiti į „LLR" atkūrimą net neįtarėme, kad galime būti apgauti. Mūsų reikalavimai sudaryti ją (darbo sutartį – red.) su mumis sutartomis sąlygomis nebuvo patenkinti", skunde sakoma, kad Rusijos paskelbtas Donbaso „atkūrimas“ iš tikrųjų yra ne kas kita, kaip lėšų švaistymas.

„Ten, kur yra rusų pasaulis, visada tas pats. Donbaso atkūrimas dar neprasidėjo, bet viskas jau pavogta. Ir jau aišku, kad taip ir vyks „atkūrimas“. Jie išeis, ir jie sakys, kad dėl visko kalti Banderos žmonės...“ – savo „Telegram“ kanale rašo tinklaraštininkas Denisas Kazanskis, komentuodamas paskelbtą vaizdo įrašą.

(68)
(0)
(68)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: