[Žinios trumpai] Programišiai įsilaužė į Rusijos televiziją ir parodė filmuotą medžiagą apie Rusijos armijos žlugimą Ukrainoje (Video)  ()

Statistika apie faktines Rusijos karių žūtis kare su Ukraina televizijos ekranuose pasirodė būtent tada, kai Vladimiras Putinas sakė kalbą tiesioginiame eteryje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kosminių pajėgų dieną Altajaus krašte (RF) nežinomi programišiai įsilaužė į kabelinę televiziją ir rodė informaciją apie okupantų nuostolius Ukrainoje. Vaizdo medžiaga iškart pasklido socialiniuose tinkluose.

Programišiai įsilaužė į tinklą tuo metu, kai ekranuose kalbėjo Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas. Rusijos prezidentas kaip tik komentavo „Rusijos oro pajėgų tragediją“.

„Visa šalis sielvartauja“, – sakė Putinas, matyt, turėdamas omenyje neseniai netoli Novofedorivkos (okupuoto Krymo) esančiame aerodrome įvykusį sprogimą, sunaikinusį Rusijos lėktuvus.

Tuo metu Rusijos prezidento kalba buvo nutraukta, o kartu su filmo „Requiem for a Dream“ garso takeliu televizijos pradėjo transliuoti kadrus apie Ukrainoje sunaikintą rusų karinę techniką. Ekranuose taip pat buvo rodoma tikra Rusijos ginkluotųjų pajėgų nuostolių beveik šešių mėnesių Ukrainos karo statistika: daugiau nei 400 aviacijos dalinių ir tūkstančiai karių.

 

Bent jau šiuos kadrus pamatė Pirmojo kanalo ir televizijos kanalo „Rossija 1“ žiūrovai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(395)
(3)
(391)

Komentarai ()