[Žinios trumpai] Arestovičius skelbia, kas nutiko Girkinui po suėmimo (Video)  (3)

„Rusijos Federacijos gelbėtojas“ trokšta kautis ir „vadovauti bent jau armijai“, – tvirtina buvęs kovotojų vadas Igoris Bezleris.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skelbiama, kad Rusijos Federacijos okupuotame Kryme, esą, buvo sulaikytas Rusijos federalinėje saugumo tarnyboje dirbęs, buvęs „DLR“ apsišaukėlis, „gynybos ministerijos vadovas“ Igoris Girkinas (Strelkovas, „Strelokas“).

„Rusijos Federacijos gelbėtojas“ trokšta kautis ir „vadovauti bent jau armijai“, socialiniame tinkle rašė buvęs separatistų kovotojų vadas Igoris Bezleris (slapyvardis „Besas“), kuris paviešino ir nuotrauką, kurioje Girkinas be ūsų.

Sociainiame tinkle taip pat pasirodė informacija, kad Girkinas į pusiasalį pateko su padirbtu pasu, kuriame nurodytas Sergejaus Runovo vardas. Vėliau pasirodė informacija, kad Girkinui vis dėlto pavyko prasiveržti pro užtvaras.

„Strelkos“ sulaikymo detales „Feygin LIVE“ eteryje jau paskelbė Prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Oleksijus Arestovičius.

 

„Remiantis kai kuriais pranešimais, jis buvo paleistas ir jam leista kautis Chersono srityje. Taigi mes turime galimybę pamatyti šį „herojišką“ vyrą kažkur netoli Snegurovkos, besiveržiantį į puolimą", – sakė šaltinis. Arestovičius pridūrė, kad „jis išvyko į Chersono sritį, o ne į Zaporožę“.

Igoris Girkinas ne kartą kritikavo Rusijos Federacijos karinės-politinės vadovybės veiksmus per didelio masto karą su Ukraina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(21)
(1)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: