[Žinios trumpai] „Nesilaikė standartų“: Ukrainos pensininkė surengė žvėrišką diversiją – 22 okupantai žuvo, daugiau nei pusšimtis ligoninėje  (3)

Ukrainos savanorių armijos partizaninio judėjimo centro duomenimis, laikinai užimtoje Ukrainos Zaporožės ir Chersono srities teritorijoje pastaruoju metu padažnėjo masinio Rusijos okupacinės kariuomenės karių ir karininkų apnuodijimo atvejai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai pareiškė Ukrainos Liaudies deputatas Dmitrijus Jarošas, komentuodamas suaktyvėjusias partizanų pastangas likviduoti Rusijos kariuomenę pietiniuose Ukrainos regionuose.

Savo „Facebook“ puslapyje jis pažymėjo, kad vietos gyventojai okupuotose teritorijose aktyviai platina užnuodytą alkoholį tarp Rusijos kariškių. Anot Jarošo, rusų įsibrovėliai iš ukrainietės pensininkės konfiskavo naminukę, kuri prieš tai buvo užnuodyta.

Ją išgėręs vienas rusų dalinių patyrė didelių nuostolių – 22 okupantai mirė, dar 50 patyrė rimtą apsinuodijimą.

„Kaip sužinojome iš operatyvinių šaltinių, viename iš okupuotų teritorijų kaimo gyventoja, ukrainietė močiutė Varya varė naminukę nesilaikydama būtinų savigaminimo standartų. Šio proceso metu, vykdant suplanuotas represines filtravimo priemones, rusų okupantai atvyko į kaimą su krata. Užuodę naminukės kvapą, nusprendė konfiskuoti visą „nelegalų skystį“. Rezultas – 22 mirę ir 50 apsinuodijusių“, - rašo Jarošas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(423)
(6)
(417)

Komentarai (3)