[Žinios trumpai] Išsipildė 8 metų senumo Žirinovskio pranašystė dėl Ukrainos – ją išgirdęs Putinas ėmė šypsotis (Video)  ()

Rusijoje pasitvirtino prieš 8 metus jo išsakyta buvusio Liberalų demokratų partijos vadovo Vladimiro Žirinovskio prognozė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete buvo paskelbta Žirinovskio (mirusio 2022 m. balandžio 6 d.) kalbos 2014 metų rugpjūtį okupuotame Kryme filmuota medžiaga, kurios metu jis paragino Kremlių siųsti nuteistuosius ir nusikaltėlius į karą su Ukraina.

Vaizdo įrašo fragmentą savo puslapyje socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė Rusijos opozicijos tinklaraštininkas Rustamas Adagamovas.

Žirinovskis, dalyvaujant V. Putinui, viename iš viešų renginių pareiškė, kad milijonai kalėjimo prižiūrėtojų ir kalinių turėtų būti dislokuoti į Ukrainą, sukuriant baudžiamuosius batalionus.

„Turime milijonus savanorių, kurie galėtų ten kovoti! Paleiskite juos iš kalėjimų! Kurkite baudžiamuosius batalionus! Ir pasakykite: „Nė žingsnio atgal! Štai Luhanskas, Doneckas ir toliau į Odesą, Padniestrę!“ –  sakė jis.

 

 

Maža to, buvo transliuojama ir Putino reakcija į Žirinovskio pasiūlymą: Kremliaus vadovas ėmė patenkintas šypsotis.

Komentaruose vartotojai pažymi, kad Žirinovskio kalba tapo pranašiška – po 8 metų, po visapusiško Rusijos armijos įsiveržimo į Ukrainą, Kremlius karui Ukrainoje pradėjo verbuoti nusikaltėlius Rusijos kalėjimuose ir kardomojo kalinimo centruose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(34)
(-6)

Komentarai ()