[Žinios trumpai] Skandalas Rusijoje: į JAV rankas atiduotas visiškai sveikas naujausias Rusijos tankas T-90M „Proryv“ - tanko įgula paskelbta išdavikais (Foto)  (2)

Rusai dėl to kaltina neatsakingą tanko įgulą, kuri mūšio lauke paliko vsiškai sveiką T-90M „Proryv“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-23 [Žinios trumpai] Skandalas Rusijoje: į JAV rankas atiduotas visiškai sveikas naujausias Rusijos tankas T-90M „Proryv“ - tanko įgula paskelbta išdavikais (Foto)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo ekspertai skundžiasi Rusijos karių, kurie bėgdami iš Charkivo srities Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms paliko nemažai vertingų trofėjų, aplaidumu ir neatsakingumu.

Vienas iš tokių pavyzdžių – Charkivo srityje rastas naikintuvo Su-30SM trukdymo blokas SAP-518 „Regata“, kuris gali atskleisti Vakarų specialistams, kaip ateityje efektyviau naikinti rusiškus lėktuvus.

Tačiau rusams dar labiau kelia nerimą kitas Rusijos gynybos-pramoninio komplekso praradimas – tankas T-90M „Proryv“. Jį Charkivo srityje apleido Rusijos elitinė „Taman“ divizija.

Pirmiausi, rusai skundžiasi tuo, kad tanko įgula jį apleido, net nebandydama (ar nerizikavusi?) kaip nors jo sugadinti, bent „įmesti kelias granatas į vidų“.

 

Įgula, metusi beveik sveiką tanką, jau vadinama išdavikais dėl to, kad dabar jų priešai galės tiesiogine prasme išardyti naujausią Rusijos tanką po varžtelį.

Rusijoje baiminasi, kad T-90M pirmiausia pateks į Aberdyno bandymų centrą JAV, kur amerikiečių ekspertai atskleis visas moderniausio Rusijos tanko paslaptis.

Labiausiai bijoma dėl „Nakidka“ komplekso – tai speciali kamufliažo medžiaga, kuri turėtų paslėpti tanką šiluminiuose ir radaro diapazonuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(239)
(0)
(239)

Komentarai (2)