[Žinios trumpai] Ukraina puola! Prasiveržė pro frontą Redkodubo rajone, aplenkė rusus prie Limano iš šiaurės - okupantus ištiko panika (Video)  (1)

Ukrainos ginkluotosios pajėgos prasiveržė į frontą Redkodubo ir Karpovkos gyvenviečių srityse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai siunčia pranešimus, pažymėtus žyma „skubiai“, pranešdami apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų dalinių prasiveržimą pro frontą Redkodubo ir Karpovkos gyvenviečių apylinkėse.

Tai savo „Telegram“ kanale paskelbė Rusijos karo korespondentė Anna Dolgareva. Anot jos, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniai prasiveržė pro fronto liniją ir iš šiaurės aplenkia Rusijos kariuomenės grupuotę ir jos gynybos liniją Limane.

Dolgareva remiasi Rusijos kariškių informacija, gauta iš Rusijos legiono bataliono (BARS-13).

„Mes laikome Drobiševą (į vakarus nuo Limano). Mus apeina užnugaryje, aplenkdami Limano grupę iš šiaurės", – sakė Rusijos bataliono vadas Sergejus Fomčenkovas (Fomič). Anot jo, Ukrainos kariuomenė patenka į rusų įsibrovėlių grupės užnugarį.

 

Savo ruožtu Strelkovas (Girkinas) savo „Telegram“ kanale pranešė apie besitęsiančias nuožmias kovas netoli Limano. Anot jo, Ukrainos kariuomenė patenka į rusų įsibrovėlių grupės užnugarį.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(324)
(4)
(320)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: