[Žinios trumpai] Skelbiama, kaip rusai reagavo į „Azovo“ paleidimą - tokio įsiūčio seniai nebuvo, internetas tiesiog lūžta nuo keiksmų ir grasinimų  ()

Socialiniai tinklai „sprogsta“ nuo piktų rusų komentarų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-23 [Žinios trumpai] Skelbiama, kaip rusai reagavo į „Azovo“ paleidimą - tokio įsiūčio seniai nebuvo, internetas tiesiog lūžta nuo keiksmų ir grasinimų  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putinui paskelbus dalinę mobilizaciją, socialiniai tinklai tiesiog „sprogo“ nuo piktų rusų komentarų. Tačiau tuo „staigmenos“ šalies agresorės piliečiams nesibaigė. Vakare juos tiesiog „pribaigė“ žinia apie Azovo ir kitų Ukrainos gynėjų paleidimą. Jie buvo iškeisti į Medvedčuką. Socialinius tinklus užplūdo  memai ir  rusų „staugimo“ žinutės.

Rusai itin piktinosi, kad Putinas paskelbė mobilizaciją. Ir jei Rusijos Federacijos invazijos į Ukrainą pradžioje jie linkėjo ukrainiečių kariams mirties ir džiūgavo dėl civilių žūties, dabar jiems jau nejuokinga. Rusai supranta, kad bus išsiųsti į „skerdyklą“. Jie linki Putinui mirties ir nerimauja dėl savo sūnų, kurie netrukus gali tapti patrankų mėsa.

O sužinoję, kad 215 Ukrainos gynėjų buvo paleisti iš Rusijos nelaisvės, iškeitus į liaudies deputatą Medvedčuką, jie tiesiog įsiuto. Pasipiktino ne tik paprasti Rusijos Federacijos piliečiai, bet ir propagandistai bei vadinamieji „karo korespondentai“, propaguojantys „rusiškojo pasaulio“ idėjas ir remiantys visapusišką invaziją į Ukrainą.

 

Propagandistai piktinasi ir nesupranta, kodėl Ukraina išlaisvina savo karius, o Rusijos Federacija tiesiog siunčia savo piliečius į „skerdyklą“.

Rusai suglumę: ukrainiečiai džiaugiasi Azovo ir kitų Ukrainos gynėjų paleidimu, o jiems belieka liūdėti. Kai kurie internautai taip supyko, kad net atvirai kritikuoja V. Putiną, o tai retas atvejis. Rusai dažniausiai tyli ir bijo pasipriešinti valdžiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(197)
(2)
(195)

Komentarai ()