[Žinios trumpai] Skelbiama, kad prasideda karštoji Trečiojo pasaulinio karo fazė: „NATO ir Ukraina turi naują sąjungininką" (video)  ()

Sergejus Pugačiovas sakė, kad V. Putinui paskelbus mobilizaciją Rusijos Federacijoje, NATO, Ukraina ir Rusijos žmonės tapo sąjungininkais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Jie neatsispirs tokiam puolimui" – S. Pugačiovas pažymėjo, jog karas eina į pabaigą. Bankininkas, „Mežprombank“ savininkas, tarptautinis investuotojas, visuomenės veikėjas, politikas, milijardierius ir vienas iš buvusių artimiausių V. Putino draugų sakė, jog karas Ukrainoje nesitęs metų metus, kaip prognozavo daugelis ekspertų, įskaitant JAV ambasadorių Johną Herbstą.

„Tai kitoks karas, čia ne Padniestrė. Galbūt kažkuriame etape šis konfliktas užšals, bet ne visas karas. Karas netruks 10 metų", – interviu Dmitrijui Gordonui sakė Rusijos opozicijos lyderis.

S. Pugačiovo teigimu, naujausias Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas neabejotinai veda karą į pabaigą. Jis taip pat pažymėjo, kad tai yra sekinantis karas, o Rusijos kariuomenė buvo išsekusi dar prieš vasario 24 d.,  šiandien jos praktiškai nėra.

„Taip, yra likučių. Įsivaizduokite daugiau nei 100 km fronto linijos ir, kaip mes suprantame, jei ten yra 150 000 pėstininkų (būtent jie reikšmingi kare, net ne artilerija), tada viskas priklauso nuo jų. Kaip jie pažengs į priekį, taip karas tęsiasi, o ne kaip V. Putinas sako per televiziją", – sakė politikas.

 

Tuo pat metu S. Pugačiovas skeptiškai vertino mobilizaciją: „Jei jie negalėjo surinkti kalinių, kaip surinks normalius sveikus žmones?"

Pokalbio metu D. Gordonas pažymėjo, kad jam būdingas intuityvus jausmas, susijęs su analize, kuris jam sako, jog karas gali baigtis per ateinančius du mėnesius. Tačiau S. Pugačiovas išsakė kiek kitokią nuomonę: „Dėl dviejų mėnesių nesu tikras, nes Ukraina, deja, dar neturi pakankamai NATO ginkluotės, bet jei RF armija bus nustumta prie bent vasario 24 d. sienų, tai bus karo pabaiga".

Politikas taip pat pabrėžė, kad tai, kas vyksta šiandien, galima vadinti karštąja Trečiojo pasaulinio karo faze, nes nuo šiol NATO, Ukraina ir Rusijos žmonės yra sąjungininkai.

 

„Ir patikėkite manimi, jei kare prieš Ukrainos ginkluotąsias pajėgas V. Putinas ir jo kariuomenė neatsilaikė, tai bus keista, jei jie sugebės atsispirti tokiam puolimui. Visos šios dvejonės dėl ginklų tiekimo baigėsi", – užtikrintai kalbėjo S. Pugačiovas.

Interviu pabaigoje D. Gordonas uždavė glaustą, bet kartu ir labai svarbų klausimą: „Pasakyk man, ar V. Putinui galas?". „V. Putino galas atėjo vasario 24 d. Jo tiesiog nėra nuo vasario 24 d. O jei tai būtų nors kiek vertas SSRS laikų generolas, jis tiesiog nusišautų", – atsakė pašnekovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(212)
(3)
(209)

Komentarai ()

Susijusios žymos: