Skelbiami beprotiški vaizdai iš mobilizacijos: neblaivūs šauktiniai daužo vienas kitam veidus, rengia masines muštynes, guli ant grindų (Video)  (1)

Mobilizuoti rusai rengia masines muštynes, vos išvažiuodami iš karinės registracijos ir įdarbinimo biurų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-24 Skelbiami beprotiški vaizdai iš mobilizacijos: neblaivūs šauktiniai daužo vienas kitam veidus, rengia masines muštynes, guli ant grindų (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šią savaitę paskelbta dalinė mobilizacija Rusijoje vyksta „pagal planą“, kaip ir praėjusius septynis vadinamosios Rusijos kariuomenės „specialiosios operacijos“ Ukrainoje mėnesius.

Internete pasirodė daugybė vaizdo įrašų, kuriuose matyti, kaip neblaivūs šauktiniai surengia muštynes, vos išeidami iš karinės registracijos ir įdarbinimo biurų.

Viename iš vaizdo įrašų matoma kova tarp mobilizuotų lėktuve, kurie, matyt, yra siunčiami į vieną iš karinių dalinių papildomiems mokymams, arba jie iš karto perkeliami prie sienos su Ukraina tolesniam siuntimui į karą.

Kitame vaizdo įraše matomos muštynės prie pat surinkimo punkto prieš siunčiant į padalinį. Filmuotoje medžiagoje aiškiai matyti, kad visi muštynių dalyviai yra labai apsvaigę.

„Dėžės alaus, litrai degtinės“, – savo „Telegram“ kanale rašė Ukrainos kariuomenės vadas Andrijus Tsaplienka, komentuodamas vaizdo įrašą, kaip rusų šauktiniai siunčiami į karą Ukrainoje.

 

Be to, filmuotoje medžiagoje matyti, kaip mobilizuotieji priversti nakvoti ant grindų surinkimo punktuose, laukdami, kol bus išsiųsti į dalinį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(0)
(66)

Komentarai (1)