Ukraina puola! Skelbiama apie dar vieną pergalę: „katilas“ beveik užsitrenkė, Rusijos propagandistai tiesiog įsiutę - savo kariuomenę vadina „idiotais“  ()

Rusų grupuotė Limane pasmerkta: žus arba bus paimta į nelaisvę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos pajėgos užtikrintai formuoja „katilą“ priešo grupuotei Donecko srities šiaurėje. Tapo žinoma, kad užpuolikai pasitraukė iš Kolodcy gyvenvietės. Oficialaus propagandistų šaltinių patvirtinimo dar nėra.

Rusijos propaganda „verkšlena“, kad rusų kariai patys sau susiorganizavo apsupimą, laiku nepalikdami teritorijos. Propagandistai savo kariuomenę vadina „idiotais“, pažymėdami, kad dabar jie turi du kelius: mirtį arba nelaisvę.

Naujai paskelbtame karo veiksmų žemėlapyje matyti, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos išvijo priešą iš Jekaterinovkos, Novy, Zelionaja Dolina, Šandryholovės ir Kolodcy gyvenviečių. Ukrainos išvadavimas tęsiasi!

Karo studijų instituto (ISW) analitikai patvirtina, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos apsupa Limaną Donbase, uždarydami „katilą“. Ten tęsiasi įnirtingos kovos.

 

Ukrainos gynėjai perėmė kelių gyvenviečių kontrolę miesto šiaurės vakaruose ir šiaurėje. Netrukus bus nutrauktos paskutinės priešo tiekimo linijos.

Kovotojai iš Ukrainos pusės jau buvo pastebėti Torskoje ir Jampolio miestuose, į pietryčius nuo Limano.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(177)
(2)
(175)

Komentarai ()

Susijusios žymos: