Paaiškėjo naujos intriguojančios Rusijos MiG-31 katastrofos Kryme detalės – kartu su lėktuvu pražuvo ir Putino „stebuklingas ginklas“ (Video)  ()

Daugelis veiksnių rodo, kad Rusijos Federacija Belbeko oro bazėje, Kryme, prarado ypatingą Putino ginklą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-04 Paaiškėjo naujos intriguojančios Rusijos MiG-31 katastrofos Kryme detalės – kartu su lėktuvu pražuvo ir Putino „stebuklingas ginklas“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spalio 1 dieną Rusijos oro bazėje įvykus nelaimingam atsitikimui, kai nuo paklilimo tako nuriedėjo ir nuo skardžio nukrito sunkusis naikintuvas-perėmėjas MiG-31, paaiškėjo keletas itin įdomių detalių.

Taip pat yra informacijos, kad lėktuvas nesileido, o kilo. Dėl lėktuvo gedimo pilotams nepavyko atlikti manevro, o pilnai pakrautas ginklais lėktuvas buvo prarastas, o tai paaiškina gana galingą sprogimą ir didelį gaisrą.

Pažymima, kad iš dviejų įgulos narių išlipti pavyko tik navigatoriui (kuris pagal lėktuvo schemą pirmasis palieka orlaivį), tačiau pilotui išlipti pritrūko laiko - jis žuvo.

Pateikiama svarbi informacija apie avariją: „Mirė pirmos klasės pilotas iš Chotilovo“. Ši užuomina leidžia dar tiksliau nustatyti orlaivio tipą. Kadangi 2021 m. buvo informacijos, kad Tverės srityje Chotilovo oro bazėje yra dislokuoti MiG-31K su hipergarsinėmis raketomis „Kinzhal“ iš 790-ojo naikintuvų pulko.

„Defense Express“ daro prielaidą, kad spalio 1 d. Rusija prarado MiG-31K, kuris galėjo gabenti sparnuotąją hipergarsinę raketą „Kinzhal“. Atsižvelgiant į tai, kad Rusijoje yra tik kelios dešimtys MiG-31K ir hipergarsinių raketų, ši netektis yra gana skaudi.

 

„Defense Express“ pažymi, kad jei informacija yra teisinga, tai jau trečias MiG-31 praradimas Rusijoje nuo metų pradžios. Balandžio 8 dieną MiG-31 sudužo Leningrado srityje, o sausio 29 dieną kitas MiG-31 kilimo metu nuriedėjo nuo kilimo ir tūpimo tako Novgorodo srityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(213)
(1)
(212)

Komentarai ()