[Žinios trumpai] Skelbiama sensacinga žinia – sulaikyti diversantai, kurie ketino susprogdinti dar vieną dujotiekį (Video)  ()

Anksčiau V. Putinas pareiškė, kad už to esą slypi Ukrainos specialiosios tarnybos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidento Vladimiro Putino spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas sakė, kad per bandymą įvykdyti teroristinį išpuolį tarptautiniame dujotiekyje „Turkish Stream“ Rusijos teritorijoje buvo susekti diversantai ir suimti keli žmonės. Apie tai praneša Rusijos leidinys RBK.

„Kai kurios diversinės grupės jau įsiveržė į „Turkish Stream“. Buvo susekti diversantai, suimti keli žmonės. Jie norėjo susprogdinti dujotiekį mūsų teritorijoje, sausumoje“, – sakė jis.

Be to, V. Putino atstovas spaudai atsakė į Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio pareiškimą, kad Rusija planuoja smogti savo dujų transportavimo infrastruktūros objektams ir dėl to apkaltins Kijevą. Jis pareiškė, kad „Rusijos Federacija nėra įpratusi šaudyti sau į koją“.

 

„Turkish Stream“ – dujotiekis jungiantis Rusijos Krasnodaro srities Anapos rajoną, ir einantis Juodosios jūros dugnu į europinę Turkijos dalį. Objektas buvo baigtas statyti 2019 m., o pradėtas eksploatuoti 2020 m. Jis žymiai padidina dujų tiekimo galimybes Pietų ir Pietryčių Europai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(30)
(-20)

Komentarai ()