[Žinios trumpai] Skelbiamas pavojus Ukrainai: Rusija užsakė mirtinai pavojingą ginklą, skirtą „Izraelio sunaikinimui“ (Video)  ()

Pasak Rusijos karo korespondentų, Maskva iš Teherano pirko bepiločius orlaivius su didesnėmis galvutėmis nei bepiločiai orlaiviai „Shahed 136“ – „Arash 2“ vadinamas Irano karinio-pramoninio komplekso naujove.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija ir Iranas pasirašė sutartį dėl naujų bepiločių orlaivių-kamikadzių „Arash 2“ tiekimo. Tai pranešė Rusijos karo korespondentai, remdamiesi Irano šaltiniais.

Maskva iš Teherano užsakė bepiločius orlaivius su didesnėmis galvutėmis, palyginti su „Shahed 136“. Naujasis UAV gali pataikyti į taikinius iki 2000 kilometrų atstumu.

Šaltiniai pažymi, kad „Arash 2“ iš tikrųjų yra Irano karinio-pramoninio komplekso naujovė. Jis buvo sukurtas neseniai, kad pasiektų taikinius Izraelyje.

Irano kariuomenėje tarnaujančių bepiločių orlaivių skaičius vis dar nežinomas. Dronas gali automatiškai nusitaikyti į radarus. Neatmetama galimybė juos gaminti gamyklose Rusijoje.

„Arash 2“ yra patobulinta „Arash 1“ versija, jie jau buvo perduoti Irano armijos sausumos pajėgoms, rugsėjį sakė brigados generolas Kiomars Heydari.

 

Irano vadas taip pat pažymėjo, kad „Arash 2“ buvo sukurtas specialiai Izraelio „sunaikinimui“ – Tel Avivo ir Haifos miestų bombardavimui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(46)
(-38)

Komentarai ()