[Žinios trumpai] „Kobzonui pragare jau nejuokinga“ - ukrainiečių paramedikas sureagavo į užpuolikų „neperšaunamas“ liemenes (Video)  ()

Internete paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame mobilizuotieji iš Tverės srities skundžiasi vietos valdžia, kuri jiems išdavė ne tik šaunias „neperšaunamas“ liemenes, bet ir neaiškius, Kinijoje pagamintus šalmus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paviešintoje medžiagoje matyti, kad neperšaunamos liemenės neapsaugo net pusės krūtinės, jos yra labai mažos, praneša „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Balsas už kadro sako, kad, galbūt, Ukrainoje Ukrainos ginkluotosios pajėgos yra ginkluotos pneumatiniais ginklais, kurie šaudo plastikinėmis kulkomis, vadinasi, tokio tipo šarvai yra visai tinkami. Tuo pačiu metu mobilzuotasis skundžiasi šalmų kokybe. Jis tikrai žino, kad jie pagaminti Kinijoje ir labai abejoja jų kokybe.

Žinomas Ukrainos muzikantas ir paramedikas Tarasas Topolia nesusilaikė ir  pakomentavo vaizdo įrašą. Savo socialinio tinklo puslapyje jis rašė, kad žiūrėdamas šį vaizdo įrašą pagalvojo, kad:

 

„Kažkur pragare Kobzonas ir 70 tūkstančių okupantų jau nesijuokia“.

Tarasas Topolia, kaip paramedikas, 6 mėnesius praleido karštose Charkivo srities vietose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(64)
(1)
(63)

Komentarai ()