Į Rusiją smogs 10 000 „Tomahawk“ raketų vos per 3 dienas: Putinas lažinasi dėl trijų dalykų  (6)

Oleksijus Arestovičius leido suprasti, kad V. Putino vidinis ratas neturės kito pasirinkimo, kaip tik nušalinti diktatorių nuo valdžios.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas Oleksijus Arestovičius pažymėjo, kad branduolinio ginklo panaudojimo Ukrainoje scenarijus tikrai egzistuoja. Tačiau, pasak Ukrainos žvalgybos, Kinija tam griežtai prieštarauja.

Anot Arestovičiaus, šiandien Putinas lažinasi dėl trijų dalykų: „1) Ukraina ir Europa užšals; 2) lapkritį JAV rinkimus laimės respublikonai (trumpistai); 3) mobilizuoti rusai stabilizuos frontą ir didžiulių aukų kaina galės judėti į priekį, demonstruodami Vakarams, kad jie kažką sugeba. Ir pirmas, ir antras, ir trečias neveiks. Kažkur iki Naujųjų metų jie tai supras“, – sako Arestovičius.

„Ir net Putinas supras. Dabar jis kaip Hitleris. Jis taip pat tikėjosi stebuklingo ginklo, derybų su sąjungininkais, Venko armijos, kuri ateis ir viską pakeis. Tačiau kai Putinas supras, kad niekas nepavyko, iškils dilema: arba jis panaudos taktinius branduolinius ginklus, arba jį pašalins jo paties aplinka.“

Po to Arestovičius padarė gana optimistinę prielaidą, užsimindamas apie neišvengiamą perversmą Kremliuje:

„Ginklų panaudojimas, net diskusija apie tai ar grasinimai lėmė nemažai tam tikrų Vakarų vertinimų ir fizinio pasirengimo stoti į karą. Macronas teigė, kad Prancūzija nenaudos branduolinių ginklų, bet tikriausiai panaudos įprastinius. Maniau, kad niekada nesulauksiu to momento, kai Macronas pasakys, kad yra pasirengęs panaudoti įprastus ginklus prieš Rusijos Federaciją. Jis iš tikrųjų pasakė. Ir įsivaizduokite, su kokia problema susidurs Putino aplinka. Šalyje, į kurią per pirmąsias tris dienas smogs 10 000 „Tomahawk“, neįmanoma išlaikyti valdžios.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(308)
(8)
(300)

Komentarai (6)