[Žinios trumpai] Šiurpūs vaizdai: po Rusijos atakų Kyjivas pasinėrė į visišką tamsą (Video)  ()

Nuo spalio 20 d. Ukrainoje įdiegtas elektros taupymo režimas. Visi miestai ir gyventojai turi riboti elektros suvartojimą, kad išvengtų visiško elektros energijos tiekimo nutraukimo. Kyjivas jau sumažino gatvių apšvietimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip informuoja sostinės žiniasklaida, dabar dešinysis krantas yra paskendęs tamsoje. Gatvėse neveikia apšvietimas, nėra reklamos konstrukcijų ir parduotuvių apšvietimo, net šviesoforai laikinai išjungti.

Filmuotą medžiagą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Kyjivo regiono karinė administracija taip pat ragina taupyti elektros energiją penktadienį, spalio 21 d. Nuo 07:00 iki 23:00 valandos rekomenduojama nenaudoti daug energijos suvartojančių prietaisų, išjungti šildytuvus, elektrines virykles, televizorius, mikrobangų krosneles, skalbimo mašinas ir boilerius. Verslui patariama atsisakyti vidaus apšvietimo, taip pat neapšviesti prekystalių ir stendų, reklamos, statybinės įrangos ir pan.

 

Tuo tarpu Poltavoje perspėjama apie laikiną elektrinio transporto sustabdymą, rekomenduojama neapšviesti parduotuvių ir kavinių, taip pat riboti reklamos stendų darbą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(1)
(6)

Komentarai ()