Jei tai tiesa, tai bus grandiozinis įvykis: Rusija buvo praspirta Irane - skelbiami gandai ir komentarai (video)  ()

Iranas, matyt, netieks Rusijai balistinių raketų apšaudyti Ukrainai, mano Julija Latynina.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-14 Jei tai tiesa, tai bus grandiozinis įvykis: Rusija buvo praspirta Irane - skelbiami gandai ir komentarai (video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis nuolatiniais gandais, Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos sekretoriui Nikolajui Patruševui vizito Irane metu nepasisekė.

Maskva iš Teherano negavo balistinių raketų, kurių jai reikia, kad toliau apšaudytų taikius Ukrainos miestus.

Situaciją savo „YouTube" kanale pakomentavo Rusijos žurnalistė, karo ir politikos apžvalgininkė Julija Latynina.

Šiai istorijai buvo skirta mažai dėmesio, nes ji vyko didesnio įvykio – Rusijos armijos pabėgimo iš Chersono – fone. Tačiau toks įvykis, pažymėjo žurnalistė, yra labai svarbus. Tai yra galutinio V. Putino režimo pralaimėjimo ir izoliacijos sustiprėjimo įrodymas.

„Atsiminkite, bijojome, kad tos pačios Irano raketos atskris ir naikins Ukrainos energetikos sistemą? V. Putinui jau pritrūko aukštųjų technologijų raketų. Taigi, matyt, Irano raketos neateis. Iranas (!) nusprendė atsikratyti šios gėdos. Su kuo V. Putinas kalbėjosi tą dieną, kai buvo atiduotas Chersonas? Su Centrinės Afrikos Respublikos prezidentu. Netrukus ir Centrinės Afrikos Respublikos prezidentas nebeatsakys į V. Putino skambučius", – tvirtino J. Latynina.

 

Verta pažymėti, kad, remiantis gandais, net ir bepiločių orlaivių-kamikadzių, Iranas nėra pasirengęs tiekti Rusijai tiek, kiek Maskvai reikia, kad toliau apšaudytų ukrainiečius. Tai sužlugdo Maskvos strategiją terorizuoti civilius Ukrainos gyventojus ir taip priversti Kyjivą pasiduoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(181)
(2)
(179)

Komentarai ()