„Dabar visos Rusijos likimas yra vieno maniako rankose - viskas gali baigtis vos per 15 minučių“ (video)  ()

Vienintelė priežastis, dėl kurios Rusijos Federacijos karas prieš Ukrainą tęsiasi, yra Vladimiras Putinas, mano Oleksijus Arestovičius. „Jis gali viską užbaigti per 15 minučių".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenei pabėgus iš Chersono, net propagandos apsvaiginti rusai pradėjo suprasti, kad karas pralaimėtas. Tai puikiai žino ir Kremlius. Tačiau jis tęsia beprasmišką kraujo praliejimą dėl vienos priežasties. Tai išsakė Prezidento kanceliarijos patarėjas Oleksijus Arestovičius „Feigin LIVE" eteryje.

„Yra tik viena priežastis, kodėl karas tęsiamas - nes V. Putinas neduoda įsakymo jo sustabdyti. Jis gali baigtis ne rytoj, o po 15 minučių".

Jis patikslino, kad karo pabaiga būtų labai naudinga diktatoriaus Vladimiro Putino režimui. Pirma, šiuo žingsniu jis būtų išgelbėjęs savo armijos likučius.

„Rusijos kariuomenė vis dar išlaiko savo kovinio pajėgumo likučius. Ji vis dar gali būti užsienio politikos instrumentas. Nors labai apleista, bet vis tiek", – patikslino Arestovičius.

Antra – vidinės įtampos Rusijos Federacijoje mažinimas, kurį sukėlė didžiuliai nuostoliai kare, taip pat ekonominės problemos. V. Putinas galėtų  išlaikyti savo valdžią.

 

Trečiasis pliusas – Rusijos slydimo į izoliaciją pabaiga. Tačiau V. Putinas nesiryžta to padaryti. Vietoj to, jis veda savo šalį į galutinį pralaimėjimą ir nelaimę.

„Rusai, jūsų likimas, jūsų artimųjų ir visos šalies likimas yra vieno maniako rankose. Jis gali viską užbaigti per 15 minučių", – pareiškė Arestovičius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(129)
(1)
(128)

Komentarai ()