„Aš tuoj įkirsiu, smegeninė nuskris!": nufilmuota, kaip įsiutę „mobikai" užpuolė karininkus (video)  ()

Mobilizuotas rusas nebedvejodamas naudojo fizinę jėgą prieš karininką, išreikšdamas kolektyvo nuomonę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo mobilizacijos Rusijos Federacijoje pradžios nepraėjo net du mėnesiai, o įsibrovėliai, kurie buvo ruošiami išsiuntimui į frontą, ėmė naudoti fizinę jėgą prieš karininkus. Vienas tokių atvejų įvyko netoli Maskvos.

„Ar mes eisime rikiuotėje į karą? Bet ką mes po velnių tada darome?! Kam, po velnių, mes darome nesąmones, imituojame mokymus?!" – šaukė ant karininko šauktinis.

Anot jo, mobilizuotiems išduodama 15 šovinių ir įsakoma poligone šaudyti į įsivaizduojamą priešą. „Visiškas turgus iš Gynybos ministerijos pusės. Kodėl šaudome į įsivaizduojamus priešo pėstininkus? Kur judantys taikiniai? Kodėl mes vykdome šaudymo pratybas tankų poligone? Ką reiškia „taip nustatyta? Aš dabar parodysiu tau vietą!" – nenuleido rankų okupantas.

Kažkuriuo metu pareigūnas nusprendė atsakyti, tačiau tai tik pablogino situaciją. „Mobikas" pastūmė rangu aukštesnį karininką, sakydamas, kad kolektyvas palaiko tokį požiūrį į karinę vadovybę. „Aš dabar kai kirsiu, tau galva nuskris! Aš tau sakau, tu velnias!" – šaukė mobilizuotasis.

 

Pareigūnas pagrasino pažeidėjui bausme, į ką šis atsakė: „Matei save veidrodyje? Stovi, rankos kišenėse! Eik tu n*****! Reiškiu komandos nuomonę, jei klystu, kolektyvas pasakys. Aš teisus!". Maištininkus apsupę Rusijos Federacijos kariškiai aiškiai buvo mobilizuotųjų pusėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(0)
(78)

Komentarai ()