Lėkdamas milžinišku greičiu „Tesla“ Kinijoje traiškė žmones – yra žuvusių ir sužeistų: pasirodė dramatiškas video (Video)  (0)

Per avariją žuvo du žmonės. Policija atmeta galimybę, kad vairuotojas buvo apsvaigęs nuo alkoholio ar narkotikų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis „Global Times“ pranešimu, Kinijoje du žmonės žuvo, o dar trys buvo sužeisti, kai „Tesla“ automobilis staiga ėmė lėkti dideliu greičiu, kol atsitrenkė į sunkvežimį ir atsitrenkė į pastatą.

Incidentas įvyko lapkričio 5 d. Čaodžou mieste, Guangdongo provincijoje.

Dramatiškame vaizdo įraše matoma, kad baltas „Tesla Model Y“ diddeliu greičiu važiuoja per judrias vietoves po to, kai vairuotojas susidūrė su problema bandydamas pastatyti automobilį. Filmuota medžiaga pasirodė keliose socialinės žiniasklaidos platformose ir sparčiai išplito internete.

Vaizdo įrašo pradžioje, matoma, kad automobilis lėtai įvažiuoja į pakelės stovėjimo vietą, bet staiga įsibėgėja, įvažiuoja atgal į kelią ir pasiekia „maksimalų greitį“.

 

Tada automobilis matomas lekiantis gatvėmis ir pabloškiantis dviračiu važiuojantį žmogų. Jis nesustoja ir toliau važiuoja keliu, kelis kartus pavojingai vingiuodamas ir partrenkdamas du motociklininkus.

Galiausiai elektromobilis sustoja atsitrenkęs į pastatą ir šalia stovintį sunkvežimį.

Policija paskelbė tik vairuotojo pavardę - Zhan - ir pridūrė, kad vyksta tyrimas, rašo „Global Times“. Vairuotojo šeima apie gedimą pranešė „Tesla“. Jie sakė, kad 55 metų Zhan turėjo problemų su stabdžių pedalu, kai ruošėsi sustoti priešais savo šeimos parduotuvę.

 

Policija atmetė galimybę, kad Zhan vairavo būdamas apsvaigęs nuo alkoholio ar narkotikų.

„Policija šiuo metu ieško trečiosios šalies vertinimo agentūros, kuri nustatytų tiesą, slypinčią dėl šios avarijos, ir mes aktyviai teiksime bet kokią reikiamą pagalbą“, – naujienų agentūrai „Reuters“ pranešime sakė Elono Musko elektromobilių gamintojas, perspėdamas netikėti „gandais“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(8)
(-5)

Komentarai (0)