Išbandykite šį tą visiškai naujo: net 100 kanalų, išskirtinai lietuviams sukurta internetinė TV su 4K UHD raiška  (6)

Televizija jau gyvuoja daugiau nei 80 metų, per kuriuos ypatingai pasikeitė ir prisitaikė prie naujų vartotojų pokyčių - dabar pats laikas išbandyti naujos kartos televiziją tiesiog telefone.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors dažnai sakoma, kad televizijos laikas baigėsi, KANTAR atliekami Lietuvos piliečių televizijos žiūrėjimo įpročių tyrimai rodo visai ką kitą. Televiziją Lietuvoje žiūri dauguma piliečių ir ypatingai jos populiarumas didėja rudens-žiemos mėnesiais bei svarbių renginių metu.

Nuo lapkričio 20 d. prasidėjo Pasaulio futbolo čempionatas, kurio transliacijas stebės daugybė žiūrovų. Pats laikas išbandyti ši tą visiškai naujo - gyvai stebėti 2022 m. futbolo čempionato varžybas per TV programėlę (aplikaciją) - FASTLINK!

Išbandykite Fastlink!

Jei dar negirdėjote, tai tiesiog fantastiška lietuvių sukurta TV ir pramogų programėlė.

Net 100 kanalų! FASTLINK savo klientams siūlo daugiau nei 100 TV kanalų, kurių transliaciją galima stebėti realiu laiku arba peržiūrėti įrašą vėliau, susiradus jį 14-os dienų archyve. Puikus dalykas – mėgiamos laidos, serialai, filmai jums patogiu laiku.

Fastlink siūlo itin platų televizijos turinio asortimentą. Pažintiniai, kino, animacijos, sporto, muzikos, žinių, suaugusių kanalai, transliuojami HD ir 4K UHD raiškomis. Iš viso virš 100 TV kanalų pagrindiniame ir papildomuose televizijos rinkiniuose.

4K UHD raiškos kanalai. Būtina paminėti, jog Fastlink siūlo ir unikalius – 4K UHD raiškos kanalus. Aukščiausia televizijos internetu raiška Lietuvoje!

Įdomu ir tai, kad 4K ULTRA HD turinį FASTLINK pradėjo rodyti patys pirmieji. 2017 metų lapkričio 21d., per pasaulinę televizijos dieną, FASTLINK įžengė į naują televizijos kokybės erą.

Naujos kartos Fastlink televizija siūlo ir dar daugiau.

TV be jokio priedėlio per telefoną ar planšetinį kompiuterį.  Dėka išmanaus sprendimo, per FASTLINK televiziją galima žiūrėti be priedėlio išmaniuosiuose televizoriuose, plašetiniuose kompiuteriuose ir mobiliuosiuose telefonuose. Tai itin patogus būdas lanksčiai žiūrėti mėgiamas programas ar jas atsisukti ne tik namuose bet ir kelionėse. Aplikacijoje yra daugiau nei 80 populiarių TV kanalų. Jau neseniai papildė ir populiarieji TV3 grupės kanalai.

Išskirtinai lietuviams! Fastlink tvirtina, kad aplikacija yra sukurta atsižvelgiant į turimų klientų poreikius. Tai Lietuvos kūrėjų darbas.

Pirmas mėnuo nemokamas be jokių apribojimų! Visi parsisiuntę aplikaciją pirmą mėnesį gali naudotis visais Fastlink turimais kanalais nemokamai. Beje, Fastlink ką tik išleido naujausią aplikacijos versiją!

Užsisakius planą ir toliau galima žiūrėti daugiau nei 80 TV kanalų, o neužsakius narystės – net 20 TV kanalų lieka visiškai nemokamai.

20 visiškai nemokamų TV kanalų - tokie kaip LRT | TV; Delfi TV; NASA UHD; BBC NEWS ir kt. Visą nemokamų kanalų sąrašą galite peržiūrėti čia.

Radijo transliacijos.  Šalia televizijos – Fastlink siūlo ir radijo transliacijas. Net 40 populiariausių radijo stočių įvairiomis kalbomis! Taip pat su galimybe atsisukti šį turinį.

Internetas. Prie viso to kompanija dar siūlo ir iki 1 Gb/s greičio internetą.

Fastlink - daugiau nei televizija. Tai visos naujienos ir pramogos vienoje vietoje Jums patogiu metu ir patogioje vietoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(13)
(9)
(4)

Komentarai (6)