Pristatė monstrišką vidaus dviratį: super tikroviškas kelio pojūtis ir net specialus nuolydžių ir įkalnių simuliatorius (Video)  (1)

Garmin pristatė Tacx ® NEO Bike Plus – paprastai naudojamą išmanųjį vidaus dviratį, suteikiantį tikrovišką kelio pojūtį, simuliuojantį nuolydžius ir užtikrinantį patobulintą virtualų perjungimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tacx NEO Bike Plus siūlo tylų važiavimą ir tikslias galios, greičio ir ritmo metrikas net ir sprinto metu. Tacx NEO Bike Plus galima greitai sureguliuoti taip, kad jis atitiktų lauko dviratį, todėl jį gali naudoti keli vienuose namuose gyvenantys sportininkai. Be to, suderinamame išmaniajame įrenginyje susieję dviratį su Tacx Training programėle, sportininkai gali sekti struktūruotas treniruotes, dalyvauti profesionalų važiavimuose ir mėgautis gražiausiais pasaulio vaizdais su įspūdingais Tacx films.

„Visada džiaugiamės galėdami pasiūlyti inovatyvių Tacx NEO Bike Plus atnaujinimų, padarančių mūsų produktą vienu labiausiai pritaikomų ir patraukliausių išmaniųjų dviračių. Su tiksliais našumo rodikliais, pritaikomu dizainu ir prieiga prie šimtų treniruočių įrašų iš viso pasaulio naudojant Tacx Training programėlę, Tacx NEO Bike Plus bus visada pasiruošęs jūsų iššūkiams ir džiaugsmams, nuo nuostabių maršrutų iki varginančių įkalnių, kaupiant nuvažiuotus kilometrus visus metus – ir visa tai būnant savo namuose“, pasakoja Denas Bartelas, Garmin pasaulinių pardavimų viceprezidentas.

Tacx NEO Bike Plus su pažangiais treniruočių ir našumo rodikliais yra sukurtas bet kokiam važiavimui patalpose ir suteikia:

  • atnaujintą dizainą ir galimybę atkurti pojūtį, kai piršto prisilietimu įjungiama kita pavara;
  • programuojamus pavarų perjungiklius, skirtus SHIMANO, SRAM arba Campagnolo;
  • sujungus su Tacx Training programėle – įvairių paviršių pojūtį, pavyzdžiui, grindinio ar žvyro;
  • dinamišką inerciją, kuri padeda išlaikyti judėjimo pojūtį remiantis greičiu ir nuolydžiu;
  • tikslią važiavimo nuokalne pojūčio simuliaciją, kai įrenginys sujungtas su išoriniu energijos šaltiniu;
  • galimybę pamatuoti dešiniosios ir kairiosios kojos būklę, siekiant tiksliau išanalizuoti mynimo techniką.

 

Tacx NEO Bike Plus suteikia dviratininkams aiškią veiklos apžvalgą, pateikia tikslius galios matavimus 1 % tikslumu bei patikimus ir nuoseklius greičio matavimus. Puikiai suderintas dizainas, užtikrinantis maksimalų stabilumą, daro Tacx NEO Bike Plus vienu tyliausių patalpų dviračių. Jis pasirengęs bet kokiam sprintui iki 2200 vatų. Be to, dviratininkai gali treniruotis ir didinti treniruočių intensyvumą patalpoje važiuodami tikroviškai imituojamomis įkalnėmis iki 25 %.

Visiškai reguliuojamas Tacx NEO Bike Plus tinka net keliems sportininkams tuose pačiuose namuose. Penki skirtingi švaistiklio ilgiai užtikrina tikslų prigludimą. Įmontuoti interaktyvūs ventiliatoriai automatiškai valdomi pagal sportininko galią arba širdies ritmą.

Su 4,5 colio integruotu ekranu ir dviem USB įkrovikliais, Tacx NEO Bike Plus suteikia galimybę mėgautis Tacx Training programėle ir kitomis populiariomis treniruočių platformomis išmaniajame telefone, planšetiniame kompiuteryje ar nešiojamajame kompiuteryje ir netgi gali stebėti savo veiklą Garmin Edge® dviračio kompiuteryje.

 

Už papildomą mokestį užsiprenumeravę programėlę Tacx Training, sportininkai galės treniruotes patalpose paįvairinti su daugiau kaip 250 aukštos kokybės realių vaizdo įrašų iš viso pasaulio. Taip pat galima prisijungti prie iššūkio „Važiuok su profesionalais“. Taip pat galima sekti struktūruotas dviratininkų treniruotes, tiesiogiai varžytis su priešininkais, įkelti GPS duomenis, važiuoti su 3D žemėlapiais ir dar daugiau.

Tacx NEO Bike Plus tuoj pasirodys prekyboje, jo kaina – 3999,99 EUR. Norėdami gauti daugiau informacijos, apsilankykite svetainėje www.garmin.com.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai (1)