Iš Chersono bėgančius rusus pradėjo šaudyti kitame krante esantys Rusijos daliniai - skelbiamas įspūdingas video (Video)  ()

Į rusų kareivius, besitraukiančius iš Chersono, savi atidengė žudančią ugnį. Praėjusią savaitę priešas paniškai pabėgo iš dešiniojo Dniepro kranto. Dniepro upė buvo įveikiama improvizuotomis priemonėmis, įskaitant motorines valtis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vieną tokią priešų grupę savi pašovė iš dešiniojo upės kranto. Lapkričio 17 d. Ukrainos tinklaraštininkas ir savanoris Sergejus Sternenko savo „Telegram" kanalo puslapyje paskelbė išskirtinę medžiagą.

Filmuotoje medžiagoje matoma užpuolikų grupė, kuri susėdo į motorinę valtį ir patraukė į kairįjį krantą. Galbūt jie būtų pasiekę kitą pusę be nuotykių.

Gali būti, jog okupantai iš kairiojo kranto nusprendė, kad tai neva Ukrainos ginkluotųjų pajėgų žvalgyba, ir atidengė į juos ugnį. Okupantai pradėjo šaukti, kad, čia savi ir šaudyti nereikia. Dėl nepaprastos padėties vienas okupantas buvo sužeistas.

 

Jau po pietų, lapkričio 11 d., Ukrainos gynėjai įžengė į Chersoną, o miestas visą naktį šventė išsivadavimą iš priešo gniaužtų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(89)
(0)
(89)

Komentarai ()