[Žinios trumpai] Putino gvardija ruošiasi perversmui – į Maskvą gabenama karinė technika, pasiruošta koviniam režimui  ()

Beveik prieš mėnesį Maskvos centre pasirodė karinė technika ir ginkluoti žmonės, dirbantys Federalinėje saugumo tarnyboje (FSO).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius ruošiasi galimam perversmui ir karinę techniką perkelia į Maskvos centrą, padidindamas saugumo pareigūnų skaičių sostinėje. Jau spalio 26 dieną rusai pradėjo pastebėti, kad Rusijos sostinės centre pasirodo daugybė FSO pareigūnų. Tačiau, remiantis oficialia versija, visi jie esą dalyvaus planuojamose taktinėse pratybose, skirtose mokytis neutralizuoti terorizmo grėsmes ir apsaugoti aukščiausių valdžios institucijų objektus.

„The Insider“ teigimu, Putino gvardija ruošiasi apsaugoti Rusijos prezidentą nuo galimo perversmo ir šios taktinės pratybos tėra maža dalis specialiųjų priemonių, kurios leistų FSO greitai pereiti į kovinį režimą.

„The Insider“ teigimu, FSO pareigūnai ruošiami priešo atakai, kuriai bus panaudotos psichologinės manipuliacijos priemonės ir net hipnozė, o ginklais taps kasdieniai daiktai. Pareigūnai tam ruošiami kolektyviniais užsiėmimais, politinėmis pamokomis ir net bažnyčia.

 

FSO direktoriaus pavaduotojas generolas Aleksandras Komovas buvo paskirtas kovoti su grėsme. Jis priklauso labai slaptiems saugumo pareigūnams, todėl informacijos apie jį rasti beveik neįmanoma. Yra žinoma, kad Komovas yra ne tik itin saugumo pareigūnas, bet ir dirba su astrologais bei ekstrasensais. 

(10)
(29)
(-19)

Komentarai ()

Susijusios žymos: