Chersono jaunimas surado geriausią būdą, kaip žudyti rusus: propaganda skelbia masinį pavojų ir didžiulę neapykantą  ()

Rusijos žiniasklaida skambina pavojaus varpais dėl Chersono srities: jaunimas masiškai bendradarbiauja su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis, nukreipdamas artilerijos smūgius į rusus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai pripažįsta, kad okupuotos Chersono srities dalies gyventojai nekenčia Rusijos užpuolikų ir bendradarbiauja su Ukrainos kariuomene.

Vienas didžiausių Rusijos Federacijos informacinių „Telegram“ kanalų BRIEF, remdamasis Rusijos kariuomenės duomenimis, praneša, kad okupuotoje Chersono srities dalyje kairiajame Dniepro krante vietos paaugliai aktyviai padeda Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms apšaudyti Rusijos ginkluotųjų pajėgų okupacinius dalinius.

Ataskaitoje pažymima, kad proukrainietiškų pažiūrų jaunuoliai masiškai tampa ginklininkais ir perduoda Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms Rusijos karinių objektų regione koordinates.

Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis, komentuodamas publikaciją, savo „Telegram“ kanale pažymi, kad net Rusijos propagandistai supranta, jog nepaisant okupacijos Chersono sritis vis dar išlieka Ukrainos teritorija, o vietos gyventojai nekenčia okupantų.

 

„Rusijos propagandistai dar kartą primena, kad Chersono sritis yra Ukraina, o vietos gyventojai nekenčia rusų okupantų ir linki jiems mirties“, – pažymi jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(239)
(1)
(238)

Komentarai ()

Susijusios žymos: