Ar pastebėjote „Google“ paieškoje fantastišką FIFA 2022 žaidimą? Išbandykite, tikrai patiks! (Foto, Video)  ()

„Google“ siūlo mielą FIFA pasaulio taurės mini žaidimą, kurį tikrai turėtumėte išbandyti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakar Katare prasidėjo 2022 m. FIFA pasaulio futbolo čempionatas.

„Google“ dažniausiai dalyvauja dideliuose pasauliniuose įvykiuose, tokiuose kaip šis, pagrindiniame puslapyje papuošdama savo logotipą ar sukurdama specialią animaciją ar net žaidimą. Šį kartą kompanija siūlo žaidimą FIFA 2022 tema.

Žaidimą suaktyvinti labai paprasta. Telefono naršyklėje įsijunkite „Google“ ir įveskite žodžius „world cup“ – atrodo, kad žaidimas veikia tiek „Android“, tiek „iPhone“ įrenginiuose, todėl milijonai gerbėjų gali jį iš karto pasiekti.

Nors „Google“ savo tinklaraštyje „The Keyword“ nepaskyrė įrašo, kuriame būtų išsamiai aprašytas naujas papildymas, bendrovės inžinerijos viceprezidentas pasidalino naujienomis „Twitter“.

 

 

„Google“ paieškoje įvedus „world cup“, ekrano apačioje dešinėje rodomas futbolo kamuolys (nuotrauka žemiau) kartu su 2022 m. FIFA pasaulio čempionato tvarkaraščiu. Mini žaidimas įjungiamas palietus futbolo kamuolį.

Tai puikus būdas padidinti gerbėjų įsitraukimą per didžiausią futbolo renginį, ir atrodo, kad milijonai žmonių jau išbandė žaidimą. Ši funkcija pasirodė penktadienį ir turėtų būti plačiai prieinama visiems vartotojams visame pasaulyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()