[Žinios trumpai] Lukašenka skelbia apie galimą KSSO žlugimą: „mes būsime palaidoti po griuvėsiais“  ()

Baltarusijos prezidentu save laikantis Aleksandras Lukašenka mano, kad kad Rusijai pralaimėjus karą Ukrainoje, KSSO subyrės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lukašenka Kolektyvinės Saugumo Sutarties Organizacijos (KSSO) viršūnių susitikime sakė: „Žinote, pastaruoju metu žiniasklaidoje sakoma, kad KSSO likimas priklauso nuo Rusijos Federacijos operacijos Ukrainoje. Jei Rusija laimės, KSSO gyvuos. Jei, neduok Dieve, ji nelaimės, KSSO nebebus. Mūsų šalyse irgi daug karštakošių pradėjo diskutuoti apie šią problemą. Jaučiu, kad priėjome prie bendros nuomonės, kad jeigu, neduok Dieve, Rusija sugrius, tai po šitais griuvėsiais bus ir mūsų vieta“.

Lukašenka taip pat pridūrė, kad tokių kalbų neturėtų būti, o „KSSO egzistuos ir niekas niekur nesugrius“. Lukašenka, kuris yra labai artimas Putinui ir pavertė Baltarusiją visiškai priklausoma nuo Rusijos Federacijos, norėtų, kad žmonės net nekalbėtų apie Rusijos pralaimėjimo tikimybę bei galimą KSSO žlugimą.

 

KSSO yra karinė-politinė tarptautinė organizacija, kuriai priklauso Baltarusija, Armėnija, Kazachstanas, Kirgizija, Rusija ir Tadžikistanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(37)
(4)
(33)

Komentarai ()