[Žinios trumpai] Religingi krikščionys bus šokiruoti - kiekvienas norintis galės pabūti Jėzaus Kristaus kūne  ()

„I Am Jesus Christ“ - tai pirmojo asmens (ne FPS, nebijokite) žaidimas, leidžiantis įsikūnyti į Jėzaus Kristaus istoriją. Tik kažin, ar krikščionims patiks šis žaidimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„I Am Jesus Christ“ žaidimas buvo kuriamas daugiau nei tris metus, bet gruodį jau bus prieinamas „Steam“ platformoje. Na, bent jau prologas.

„I Am Jesus Christ“ žaidėjai galės įsijausti į Jėzaus Kristaus kūną ir pasinerti į Naujajame Testamente aprašytas istorijas - nuo Jėzaus krikšto iki prisikėlimo. Keista, bet žaidimo kūrėjai jį apibūdino kaip „realistišką“. Žaidimo herojus sutiks Biblijoje minimus žmones ir vykdys stebuklus - eis vandeniu, vers vandenį vynu.

„I Am Jesus Christ“ žaidimą jau išbandė „Vice“ žurnalistai. Jų teigimu, žaidimas nėra labai tikslus religine prasme - „Kitame lygyje aš, Jėzus, turėjau pasninkauti dykumoje, apsuptas angelų, mokančių mane kovoti. Šiek tiek nukrypstama nuo šaltinio medžiagos – šioje istorijoje tikrai nereikia atsukti kito skruosto.

 

Vieno mygtuko paspaudimu galėjau rinkti energijos rutulius, kuriuos į mane svaidė Šėtonas, ir nukreipti juos atgal, su magma užpildytu krateriu fone (natūralus fenomenas, akivaizdžiai labai paplitęs Palestinos dykumose).“

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(7)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: