„Tesla“ sukėlė naują madą: „Mercedes-Benz“ už 1 sekundę iš savo klientų pareikalavo 1200 dolerių  ()

Elektromobiliai atsitrenkė į mokamą sieną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mercedes-Benz“ užrakino kai kurių elektrinių transporto priemonių našumą už „mokamos sienos“, kuri kainuoja 1200 USD per metus. Bendrovė teigia, kad „pagreičio padidėjimas“ „leis atskleisti geresnes Mercedes-EQ EQE ir Mercedes-EQ EQS savybes“, tačiau daugelis tokį sprendimą kritikavo.

Aptariami automobiliai kainuoja 90 000–120 000 USD. „Acceleration Increase“ prenumerata, bendrovės teigimu, leis transporto priemonėms nuo 0 iki 100 km per valandą įsibėgėti greičiau – maždaug 1 sekunde.

Pranešama, kad tai bus prieinama JAV.

Bendrovė teigia, kad „pagreičio padidėjimas dar labiau padidina automobilio našumą: elektroniniu būdu padidinus variklio galią, taip pat žymiai padidėja sukimo momentas“, o „tikslus elektros variklių derinimas padidina jūsų Mercedes-EQ maksimalią variklio galią [kilovatais] 20–24 procentų. Sukimo momentas taip pat padidinamas, todėl jūsų automobilis gali įsibėgėti pastebimai greičiau ir galingiau“.

Tačiau daugelis žmonių atkreipė dėmesį į tai, kad tai yra programinė įranga, o ne techninės įrangos atnaujinimas, todėl automobiliai jau turi fizinių galimybių išnaudoti visą savo potencialą, todėl atrodo, kad jie iš esmės yra sąmoningai silpninami, siekiant paskatinti vartotojus mokėti daugiau.

 

Šis žingsnis yra panašus į „Tesla“ 2000 USD vertės „Acceleration Boost“ programinį atnaujinimą, už kurį susimokėjus taip pat sumažinamas kai kurių transporto priemonių įsibėgėjimo laikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(14)
(-10)

Komentarai ()