Vienam klientui - vienas egzempliorius: legendinis grafičių dailininkas Banksy organizuoja pagalbą Ukrainai  ()

Visame pasaulyje žinomas britų gatvės menininkas Banksy sukūrė 50 trafaretinių piešinių, ir paleido juos parduoti per labdaros fondo svetainę, o visos pajamos bus skirtos padėti Ukrainai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai buvo pranešta Banksy puslapyje „Instagram" tinkle ir „Legacy Of War Foundation" svetainėje.

„Padariau 50 šių spaudinių, o visos pajamos bus skirtos mūsų draugams Ukrainoje. Apsilankykite „banksy.legacyofwarfoundation.com", – rašė Banksy.

Fondo svetainėje pažymima, kad kiekvienas iš 50 egzempliorių yra pasirašytas ir sunumeruotas, o vienas pirkėjas gali įsigyti tik vieną kūrinį už 5000 svarų sterlingų (apie 6100 USD).

Kiekviena kopija įdedama į medinį rėmą ir yra unikali, nes Banksy įbrėžė kiekvieną darbą atskirai – naudodamas picos pjaustyklę.

„Jei norite įsigyti vieną, prašome užregistruoti savo duomenis žemiau. Laimingi kandidatai bus išrinkti kompiuteriu ir jiems bus išsiųsta informacija kaip užbaigti pirkimą", – rašoma svetainėje.

 

Už šių darbų pardavimą gautos lėšos bus skirtos naujiems greitosios medicinos pagalbos ir pagalbiniams automobiliams įsigyti.

 

„Jų reikia Donbase, kad būtų toliau evakuojami neįgalieji, pagyvenę žmonės ir sužeisti civiliai. Siųsime generatorius, dujinius šildytuvus ir saulės energija maitinamus šviestuvus bendruomenėms, kurios išgyvena atšiaurią žiemą be elektros. Taip pat bus parama prieglaudoms Kyjive, moterims ir LGBTQ bendruomenėms", – sakė „Legasy Of War Foundation" generalinis direktorius Gilesas Dooley.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(1)
(10)

Komentarai ()