Putinas imasi netikėtų priemonių: skelbiamas galas Prigožinui, Kadyrovui ir Surovikinui  ()

Vladimiras Putinas baiminasi neramumų Rusijoje, todėl Prigožinas, Kadyrovas ir Surovikinas atsidūrė diktatoriaus taikinių sąraše.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visapusiška Rusijos invazija į Ukrainą nenumaldomai artėja prie pirmųjų metinių, o V. Putino armija, slegiama daugybės pralaimėjimų, linksta į nesėkmę. Be to, Rusijos Federacijoje taip pat auga pasipiktinimas dėl mobilizacijos. Tokiomis sąlygomis Kremliaus diktatorius, saugodamasis vidinės grėsmės, eliminuoja galimus konkurentus iš vadovaujančių postų kariuomenėje ir neleidžia jiems skelbti viešų pareiškimų.

Ukrainos Vyriausiosios žvalgybos direktorato atstovas Oleksandras Jusovas savo komentare „24 kanalui“ leido suprasti, kad kaip tik dėl minėtų priežasčių Vladimiras Putinas pakeitė Sergejų Surovikiną Valerijumi Gerasimovu jungtinės Rusijos pajėgų grupės Ukrainoje vado poste.

 

Jusovas pažymėjo, kad būtent Ramzanas Kadyrovas pradėjo mažiau „žibėti“ žiniasklaidos erdvėje, o be jo, tiek Jevgenijus Prigožinas, tiek Sergejus Surovikinas „nepritaria“ Putino veiksmams. Tuo pat metu Vladimiras Putinas planuoja sukurti 2 mln. karių armiją, kuri tęstų karą Ukrainoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(42)
(-25)

Komentarai ()