Kremlių ištiko panika – Maskvoje ant pastatų stogų kranais keliamos oro gynybos raketų sistemos „Pantsir S-1“ (Video)  (6)

Maskvoje ant administracinių pastatų stogų pradėtos montuoti oro gynybos sistemos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sausio 19 dieną Rusijos viešumoje pradėjo pasirodyti keisti vaizdo įrašai iš Maskvos. Rusijos sostinėje kažkodėl ant pastatų stogų keliama oro gynybos raketų sistema „Pantsir S-1“.

Vienas iš daugiaaukščių pastatų, kuriame buvo įrengta oro gynybos sistema, yra Teterinsky Lane 8. Jame yra įmonės biurai, fotostudija ir vokalo mokykla.

„Telegram“ kanalo „Novini Zbroinykh Sil“ duomenimis, oro gynybos raketų sistema „Pantsir S-1“ taip pat atsirado ant Rusijos gynybos ministerijos stogo.

Oficialios informacijos apie tai, kas vyksta, nėra. Apie tikrąsias tokio Rusijos valdžios sprendimo priežastis kol kas galima tik spėlioti.

 

Komentaruose daugelis domisi, kokius ginklus Vakarai perdavė ar pažadėjo Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms, kad Maskva taip suaktyvėjo. Tuo pačiu metu vartotojai pažymi, kad Ukrainoje oro gynybos vieta yra paslaptis, Maskvoje jie buvo nutempti ant pastatų stogų, tarsi supaprastindami priešo taikinio paiešką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(1)
(79)

Komentarai (6)